Szerintetek mire jó, hogy itt játszanak a kismamák, anyukák, leendő kismamák érzéseivel?
Én sajnos már több ilyen emberrel találkoztam fórumokon, akikből valami trauma miatt újra és újra előjönnek ezek a sztorik. Magukban nem tudnak valamit feldolgozni, és a végén elhiszik azokat a képtelenségeket amiket leírnak.
Szerintem terápiára, kezelésre volna szükségük.
néha nekem az az érzésem, hogy unatkozó emberek "kreálnak" kérdéseket. mivel itt a gyereknevelés kategóriában a kamaszok témakörnél nagyon sok fiatalokkal kapcsolatos kérdés van, az ifjoncok rátalálnak az oldalra, aztán nincs megállás.. (én olvasok néha olyan kérdést, hogy tök' lejön, gyerek írja - főként szexszel kapcsolatos)
meg aztán vannak azok, akik egy-egy kérdésre elsőként egy vicceset válaszolnak (hogyan altassam a babám - altatólövedékkel témájú válaszokra gondolok)
sajnos nagyon sokan viccet csinálnak ebből a portálból.
kár.
ne bosszankodj, nem ér annyit!
üdv :)
Én is láttam a lépcsőn elesős és az elfolyt magzatvizes kérdéseket. Félelmetes, hogy mennyi beteg ember van itt a gyakorin. A kamu kérdések egy dolog, de vannak a privátban őrjöngők is...én is belefutottam egybe. Nemrég írogattam egy topikba teherbeesés témakörben, többen beszélgettünk ott. Aznap amikor pozitívat teszteltem, persze örömmel megosztottam a hírt. Nem sokkal ezután kaptam egy privát üzenetet. Ordenáré mocskolódás volt az egész, hosszasan ecsetelte, hogy reméli el fogok vetélni, mocskos k... vagyok, azt kívánja hogy folyjon ki belőlem a gyerek. Nagyon durva volt!
Nem tudom felfogni, mi a jó abban valakinek, hogy ilyeneket ír egy vadidegennek...? Elmebeteg.
Természetesen nem válaszoltam (biztos arra számított, hogy fogok), töröltem azonnal az üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!