Dr. Iskander Atif, vagy Dr. Kakuja Gábor véleményében bízhatok inkább?
9 hetes terhes vagyok. Az elejétől kezdve volt néha minimális barnázás, Vasasszentpéter utcai rendelőben Dr. Nagy Lászlóhoz jártam. Írt fel progeszteron pótlást. (Utrogestan) Aztán dec.22-én élénk piros színű vért találtam pisilés után, berohantunk párommal a női klinikára a sürgősségire. Atif doktor megvizsgált. Azt mondta szigorú ágynyugalom, mert nincs elég mélyen beágyazódva a baba, a méhösszehúzódások kilökhetik, ezért csak mosdóba mehetek, amúgy fekvés. Azt is mondta, hogy ha nem tartom be, el fogom veszíteni a babát, menjek betegszabadságra. Ezt be is tartottam, azóta nincs is semmilyen tünetem. Tegnap voltam 12 hetes uh-t egyeztetni Kakuja doktornál. Azt mondta, hogy minden amit szedek, az sz*r. Nem kell terhesvitamin, nem kell magnézium sem. Kár feküdnöm, mert azzal ártok. Nyugodtan dolgozzak, csináljak mindent, a gravitációtól nem fog kipottyanni a gyerek. Atif az hülye, Dr. Nagy László is és mindenki aki eddig vizsgált az idióta. Persze a papírjaimat nem nézte meg. Ettől függetlenül Ő is ráírta, hogy veszélyeztetett terhes vagyok.
Mit gondoltok, lehet, hogy a stílustól függetlenül Kakuja jó orvos és igaza van? Vagy inkább kérdezzek harmadik véleményt?
(bocsánat rosszat nyomtam)
szóval független attól, hogy volt-e orvosod, vagy sem. Most már nem így van?
Csak mert most derült ki, hogy jön a kistesó, és akor előre úgy készülök, hogy mégis a klinikára mehessek!
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!