Ez nagy baj? Hogy vigyázhatnék jobban rá?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, mèg mindig èbredek (fèlig) hason ès hàton. Fèleg sokat àrtok vele...mit tehetnèk?2014. jan. 7. 06:49
1/4 anonim válasza:
Masodik gyerkoccel vagyok terhes es mind a ketszer vegig hason aludtam. Kivetel az utolso 1,5honapot, akkor mar neha oldalt.
En nagyon jol megtalaltam azt a pozitciot, ami kenyelmes volt nekem es a gyerkocoknek is.
2/4 anonim válasza:
másodiknál,én végig félig hason aludtam,egyáltalán nem okozol bajt(doki szerint sem)
3/4 anonim válasza:
ha nem lenne kényelmes, a baba jelezne és átfordulnál. Neki is így lehet kényelmes
4/4 anonim válasza:
En is 18 hetes vagyok es hason alszom! Mashogy nemtudok mert rettentoen faj a hatam! Eddig semmi baj nem volt es szerintem nem is lessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!