Mit csináljak a fogaimmal és hogyan győzzem le a rettegést?
mindenképp magánorvoshoz menj
és mondd el neki a félelmeidet és kérd hogy szóról szóra minden lépés előtt mondja el mi fog következni
és mindig kérj érzéstelenítőt, tudni fogja milyet lehet
hidd el ez segít majd :)
Gondolj arra, hogy néznél mi fogatlanúl!
Most még tudsz érte tenni, hogy megmaradnajanak, rendbe hozzák, de ha halogatod, marad a kivehetős műfogsort!
Gondolj arra, nem szeretnél úgy kinézni mint egy lepukkant nő!
Az bérek megnéznek, először a külső alapján ítélnek, s egy rossz fogú nőről az igénytelenség jut az bér eszébe!
Ne halogasd, vegyél erőt magadon, nem fáj, kérj dupla érzéstelenítőt , s gondolj arra megmaradnak a fogaid
Hú, Utolsó,nem semmi amit végigcsináltál,minden elismerésem. Nagyon viszolygok az ápolatlan fogaktól,és nem azért mert fingom sincs róla,milyen nehéz vigyázni rájuk, és micsoda lejtő,ha egyszer elkezdenek romlani. Tényleg, csak akaraterő kérdése ezt a folyamatot megállítani - visszafordítani, amíg nem késő végleg.
Én 6 gyereket szültem gyors egymásutánban,sokáig jól bírták a fogaim, most kezdik feladni,de ha kell havonta ott vagyok a fogorvosnál, azonnal kezeltetem a problémát,mert elhanyagolni a legnagyobb hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!