Úgy hallottam a Bébé Sounds szívhangfigyelő, nem olyan ártalmas a babára nézve, mint a dopleres, igaz ez?
Nekem Angelsounds készülékem van, az ártalmasságáról nem tudok nyilatkozni, pontosabban én azt gondolom, hogy ettől semmi baja nem lesz a babának. Én elég sokat használtam a doki javaslatára, mert baj volt a placentámmal, így majd minden este néznem kellett néhány héten keresztül, hogy a babának rendben van-e a szívverése.
KB 13-14 hetes voltam, amikor már hallani lehetett, de nehéz volt megtalálni, most 21 hetes vagyok, ritkán hallgatom, de most már szinte azonnal megvan, nem kell keresgélni sem.
Egyébként annyit mondott nekem a doki, hogy ha nincs meg a szívhang könnyen (korai terhességnél), akkor nem kell erőltetni, ne keresgéljek sokáig, mert a babára inkább az ártalmas, ha az anyuka hirtelen stresszelni kezd és esetleg erőszakosan, a készülék nyomogatásával keresgéli a szívhangot, a nyomogatást pedig elég erősen érzi a pici magzat is és menekülőre fogja, így pedig még kisebb az esély rá, hogy bármit is hallani lehessen.
A hangok ezzel a készülékkel nagyon erősek és "tiszták", kivehető a köldökzsinór lüktetése vagy inkább susogásra hasonlít, a mozgólódás és a rúgás hangja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!