Szerintetek a Molli szép név? Mit súg nektek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 21:56
11/22 anonim válasza:
Egy külföldi kislány jut eszembe róla. Aranyos, de nagyon idegen. És idősebb korban meg: Molli néni Magyarországon? Furi :DDD
12/22 anonim válasza:
Nekem a tengerimalacom Molly :D
De amúgy tetszik... mondjuk attól függ, hogy milyen hozzá a vezetéknév.
13/22 anonim válasza:
Elsőre az ugrik be nem magyar név. Egy kutyának el tudnám képzelni.
14/22 anonim válasza:
nekem valami tehén jut róla eszembe. Amúgy a hangzása szép, csak olyan molett, duci elkényeztetett kislányt tudok én is beleképzelni
16/22 anonim válasza:
Szerintem kedves név,,nekem is tetszett.Egy aranyos kisláény jut róla eszembe.
17/22 anonim válasza:
Szia! A Balu kapitányban hívták így a Rebeka kislányát :)))
18/22 anonim válasza:
Kutyám volt Molli. Ha nem lett volna ő, akkor elgondolkodtam volna, hogy a gyerekemnek azt a nevet adom. :) Így viszont ki van zárva. Nekem "hozzá" a Lotti is tetszik.
19/22 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy kinek milyen állatát hívják/hívták így.
Aranyos, kedves, bájos, símogató kislány jut eszembe róla, aki mindig mosolyog, boldog. Ja és cserfes. :-D
Ha azért kérdezed, mert neked tetszik és ezt szeretnéd adni a kislányodnak, akkor ne minket kérdezz, hanem a pároddal beszéld meg. A ti gyermeketek lesz, nem a miénk.
Sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!