Ha a 20hétig nem néznek a babára akkor honann lehet tudni hogy minden rendben van-e? Nem e tekerődzik bele a köldökzsinorba stb? Csak a remény marad?
Figyelt kérdés
Nàlatok hogy volt?
Ûgy èrzem nem birom ki, olyan lassan telnek a napok....
2014. jan. 6. 08:52
11/12 anonim válasza:
Nekem az Uh-n egyszer sem látszódott, hogy a nyakán lenne a köldökzsinór. A kitolásnál, leesett a szívhang, képtelen voltam kinyomni. Vákuummal, nagyon gyorsan "kiszedték", mint kiderült kétszer volt a nyakára tekeredve a köldökzsinór, ezért nem tudtam kinyomni, mert az visszahúzta. De 10-es apgárral teljesen egészségesen született, csak egy kis pánikot okozott. Kár ezen idegeskedni szerintem. Én a 26. héten menetem négy dimenziós uh-ra, hogy eloszlassam a félelmeimet, egyébként is ebben az időben a legjobban látható a baba.
12/12 anonim válasza:
Ez ilyen. Én most vagyok 33 hetes. A 19. hét után a 30 hetes ultrahangot csak a 32. héten csinálták meg, mert szinte sehol nem volt az Ünnepek miatt rendelés, csak ügyelet. Szerencsére mindig éreztem a babám mozogni. Figyeld, hogy mozogjon.
Vagy marad a magánrendelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!