Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számithatok rá hogy minden...

Számithatok rá hogy minden rendben lesz?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek UH ra a màsodikra. Már 6 hetesen voltam minden rendben volt, volt szivhang is. Most 9 hetesen megyek. Tüneteim fokozòdtak nagyon erős hanyinger, öklöndözés, mellfajdalom, nem vérzek nem görcsölök és szeretnem ha minden rendben lenne.
2014. jan. 3. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
mivel nem volt görcs és vérzés, valószínűleg tökéletesen fejlődik a terhességed :) ne aggódj! lesz még min bőven!
2014. jan. 3. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem minden rendben van Veletek :)
2014. jan. 3. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, számíthatsz rá, nagy valószínűséggel így is van.

De azt tudnod kell, hogy az, hogy tüneteid vannak és hogy 6 hetesen volt szívhang nem garancia semmire. Ha elhalt a terhesség, de még bent van a petezsák, akkor a tüneteid ugyanúgy megmaradnak, mivel a hormonok termelődése nem áll le, vagy ha le is áll, napokig, hetekig tart, amíg kiürülnek.

Én pont ugyanígy voltam, 6 hetesen szívhang, minden tünetem megvolt, a 9 hetes UH-n meg jött a hidegzuhany, hogy a babám már több mint 1 hete nem él.

Nem riogatni akarlak, csak szerintem jobb, ha az ember nem vesz semmit biztosra, mert sajnos soha semmi sem biztos az életben.

2014. jan. 4. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!