Van aki arcüreggyulladással küszködött a terhessége alatt?
Nekem már a bioparox sem segitett,holnap valószinű antibiotikum lesz a vége,már 2.hete tart és nem akar gyógyulni pedig már mindent bevetettem.
34hkm
Infralámpát szoktál használni? (Nem tudom, ez beletartozik-e a "mindent bevetettem"-be, de ez a leghatékonyabb kezelési módszer.)
Sajnos terhesség alatt az immunrendszer "csökkentett üzemmódban" dolgozik, emiatt nehezebben gyógyul az ember.Kitartást, és mielőbbi gyógyulást!!! Az antibiotikummal meg azért csak óvatosan, csak a nőgyógyászod jóváhagyásával szedd!!!
Inhaláltam sóoldattal,kamillával,melegitek sót és ruhába teszem azzal melegitem az arcom,bioptron lámpázom,salvus és aqua maris orrsprayt használok,és a bioparox orrspray volt csak azt 10 napnál nem lehet tovább használni.
Most jól érzem magam,az orvos ugy is délig van addig meglátom menjek e vagy lassan de helyrejön.Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!