Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes vagyok, rá mehet a...

27 hetes vagyok, rá mehet a házasságom arra hogy nem engednek dolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat veszekszünk a pénz miatt!Most lehet nevetséges de még azt is felhozza menyi wc papirt használok hogy miattam kell venni!Meghogy mennyit használom a kocsit!nagyon összevesztünk azt mondta ba....jak megmeg ha elakarok menni akkor menjek!
2009. nov. 29. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én sem dolgozom,de az én férjem jobban szeret minket mint hogy ilyeneket mondjon.te csak arra figyelj hogy a babád rendbe legyen,ő meg ha ezt akarja akkor menjen amerre lát...
2009. nov. 29. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, nem irígyellek, erre nem lehet nagyon okosat mondani. 27 hetesen egy férj, hogy viselkehet így? Korábban nem volt gondja veled? Csak már így nagy hassal jött rá, hogy mire vállalkoztatok?
2009. nov. 29. 17:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem 6.héttől nem engednek dolgozni,50 e ft a táppénzem,soha nem merült fel hogy nem dolgozom.nehezebb megélni egyértelnü,vannak hiteleink,de kijövünk,és a páromnak is baba egészsége alegfontosabb.El kéne beszélgetni a férjeddel,de gondolom próbáltad már,lehet ha pár napra elmennél,pl a szüleidhez,akkor végre észheztérne.
2009. nov. 29. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia én szintén 6.héttől itthon vagyok tp-n nem irigyellek igy beszélni nem semmi.A párom nem enged dolgozni bocsi a kifejezésésrt de a Sejhajom kis kinyalja...:-)Ha kérek valamit bármit ugrik és hozza pedig nem duskálunk a pénzben de a Lányának és nekem mindent meg akar adni ..beszélj vele sürgősen hogy hogymerészel igy beszélni hu nagyon sajnállak igy tönkretenni életed legszebb korszakát!

Üdv és kitartás 28 hetes kismama.

Irj mad mi volt!

2009. nov. 29. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő,hogy milyen emberek vannak,ki vagyok akadva és az ilyen férfi nevezi magát férfinak?Le sem köpném az utcán,a nyálam is sajnálnám rá!Süllyedjen el az ilyen a föld alá!
2009. nov. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!