Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik percről a másikra apró...

Egyik percről a másikra apró kiütések lettek a hátamon és nagyon viszket. 38 hetes vagyok lehet ennek köze a terhességhez?

Figyelt kérdés
A barátom szerint nem algéria....
2008. júl. 15. 20:38
 1/5 A kérdező kommentje:
allergia
2008. júl. 15. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!! A terhességhez tuti nincs köze nem használsz valami új öblítőt vagy mosószert tusfürdő.... Tényleg lehet allergia. Ma még olyan hőség se volt hogy a melegtől lenne. Nem lehet hogy kint pihiztetek a fűben és valami "állat" megcsípet??? Remélem elmúlik és nem lesz gond.
2008. júl. 15. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja az előző vok félre olvastam lehet allergia szerintem de így látatlanba ha esetleg nem műlik holnap vagy holnap utánig akkor bőrgyógy probáld ki a fenistil gélt rá.
2008. júl. 15. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet,mert nekem a lábamon jelentkeztek 36 hetesen ilyenek.Elötte nekem sem volt soha.Néha kevésbé viszkettek,néha meg meg tudtam volna őrülni tőlük.Főleg ha melegvíz érte.Bőrgyógyász írt rá krémet.Azt mondta valami allergia.A terhesség folyamán kialakult vérbőséggel magyarázta,hogy előjött.Ezért volt mégrosszabb a melegvíztől is,mert az ugye méginkább vérbőséget okoz.Viszont van egy jó hírem.2 hete szültem és azóta nyoma sincs az egésznek.Nekedsincs már sok hátra.:)
2008. júl. 16. 04:22
 5/5 A kérdező kommentje:

sziasztok.

hát ez érdekes volt. este a tv-t néztük, mikor szóltam páromnak, hogy vakarja meg a hátam, mert úgy viszket megőrülök.és akkor mondja, hogy tiszta kiütés.szóval tényleg csak úgy jött.most már nincs.nemtudom mi lehetett, a lényeg megszűnt.

köszi mindenkinek

2008. júl. 16. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!