Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tesó emelgetése terhesség alatt?

Tesó emelgetése terhesség alatt?

Figyelt kérdés
18 hósom nemigazán van el egyedül, így állandóan rajtam lóg, játszani is csak másokkal hajlandó egyedül nem. Ilyenkor persze van hogy nyújtózkodik, hogy vegyem fel. Ettől lehet valami baja picinek a pocakban?
2014. jan. 4. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ... ha nincs a méhlepényed a méhszájadon és amúgy is szoktad emelgetni, nem teszel hirtelen mozdulatot, nem erőlteted magad, akkor nem lehet baj. Nekem 3 éves múlt a nagyfiam, mikor terhes lettem. Sokszor kellett akkor is ölbe venni, viszont nekem az elején a méhlepényem a méhszájamon volt, emiatt szólt a doki és a védőnő is, hogy nem lehet se emelgetnem, se nyújtózkodnom. Akkor mellőztem ezeket a dolgokat. Aztán ahogy "elment" a lepény, újra emelgetnem kellett. Nagy pocakkal még simán hurcolásztam ölben a nagyfiam, mikor szükség volt, még szülés előtt néhány nappal is. Szerencsére nem lett semmi baja a kicsinek, 40. héten született makk egészségesen. :) Arra figyeltem, hogy soha nem hasizomból emeltem, hanem karból, mindig lassan, óvatosan vettem fel, ha azt éreztem, hogy valami nem jó, feszül, egyből leraktam. Szóval ésszel, óvatosan azért lehet.

Boldog babavárást és jó egészséget! :)

2014. jan. 4. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
18 kilósomat végig emelgettem.
2014. jan. 4. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Sokan emelgetik a kistesokat,ha probléma mentes a terheséged és méhlepény nem méhszájon van,akkor lehet szülésig emelni.
2014. jan. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!