Tesó emelgetése terhesség alatt?
Az attól függ... ha nincs a méhlepényed a méhszájadon és amúgy is szoktad emelgetni, nem teszel hirtelen mozdulatot, nem erőlteted magad, akkor nem lehet baj. Nekem 3 éves múlt a nagyfiam, mikor terhes lettem. Sokszor kellett akkor is ölbe venni, viszont nekem az elején a méhlepényem a méhszájamon volt, emiatt szólt a doki és a védőnő is, hogy nem lehet se emelgetnem, se nyújtózkodnom. Akkor mellőztem ezeket a dolgokat. Aztán ahogy "elment" a lepény, újra emelgetnem kellett. Nagy pocakkal még simán hurcolásztam ölben a nagyfiam, mikor szükség volt, még szülés előtt néhány nappal is. Szerencsére nem lett semmi baja a kicsinek, 40. héten született makk egészségesen. :) Arra figyeltem, hogy soha nem hasizomból emeltem, hanem karból, mindig lassan, óvatosan vettem fel, ha azt éreztem, hogy valami nem jó, feszül, egyből leraktam. Szóval ésszel, óvatosan azért lehet.
Boldog babavárást és jó egészséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!