Miert van az hogy mikor labra allok ko kemeny a hasam?
Figyelt kérdés
amig fekszem v.ulok normalis a kemenysege,de mikor fel allok azonnal kemeny,addig mig lenem ulok v.fekszek,es 3szor2 magneb6-ot szedek naponta.33hetes kismama2008. júl. 15. 17:38
1/4 anonim válasza:
Nekem is ez van, a felallasnal a meh sulya miatt hirtelen bekemenyedik. Ha utana elmulik, akkor nem gond!
31 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki a MagneB6 helyett a Magnerot-ot, jobban felszívódik. Hátha az segít.
33 hetesen már 2 kg körül van a baba, azért az nem kis súly, ne felejtsük el.:)
3/4 A kérdező kommentje:
ez elso valasz irojanak-milyen meretu a cervixed?mert az enyem mar csak 1000 es felek a koraszulestol.
2008. júl. 15. 19:08
4/4 anonim válasza:
Mond el a dokinak,mert lehet ad valamit keményedés ellen.Én görcsoldót kaptam pedig nem fájt,csak kemény volt amikor fent voltam.Plusz 1 hét szigorú fekvés,Utána jobb lett,nem keményedett és feküdni sem kellett.Ja,és majdnem 2 héttel hordtam túl,pedig 28 hetesen feküdtem vele 1 hetet.Azóta koraszüléssel "fenyegetett" a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!