Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem úgy estére, hogy...

Miért érzem úgy estére, hogy majd szépszakad a hasam és olyan kemény, mint a kő?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nem keményedés, mert ha leülök már be tudom nyomni, de ha állok olyan kemény, mint a kő. És csak estére érzek így, hogy majd szétszakadok, ha állok. Van amikor puffadok, de ez nem mindig van így. És ha nem puffadok is szétszakadok.

20 hetes kismama

2010. júl. 26. 19:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és nekem ez elég kellemetlen, nem mondom hogy fáj, de nagyon rossz érzés.
2010. júl. 26. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

ez a keményedés

ami megoldhatja : orvosi javaslatra szedett magnézium

a mennyiséget ő határozza meg

pihenés -több kis pihenés beiktatása -

2010. júl. 26. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
nem pihensz eleget! Én is ugyanígy vagyok mint te. Hétvégén amikor szinte egész nap pihenek, nem érzek keményedést.
2010. júl. 26. 20:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Napi 3*1 Magne B6-ot szedek és elég sokat pihenek.

A keményedés az folyamatos? mert nekem délutántól kezdve van, hogy olyan kemény a hasam mint a kő és ha leülök már olyan mint a gumilabda, vagyis be tudom nyomni.

2010. júl. 26. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
én is így voltam ahogyan te,3x1et szedtem,de miután szóltam a dokimnak,onnatól 3x2,majd4x1 és teljesen rendbe jöttem,ja és persze sok pihenés.mert ez a sok keményedés nem tesz jót!Kellemes Babavárást!
2010. júl. 26. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, igen, ez a keményedés.

Napi 3x2 MgB6

(vagy mindegy milyen magnézium, de max napi 500mgramm, a 36 hétig, utána abba kell hagyni, mert túlhordás lehet belőle), és pihenjél, nem mindenki bírja a strapát, Nekem is mindig le kellett dőlnöm délutánonként, csak egy kicsit, de az már segített is!

Vigyázz magatokra!

37 heteske

2010. júl. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!