Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ennyire érzi a külvilá...

Tényleg ennyire érzi a külvilágot a lányom vagy csak véletlenek egybeesése?

Figyelt kérdés

Sokszor van az, hogy a kezemet a hasamon "pihentetem".Szimplán csak rárakom a csupasz hasamra.

Ilyenkor érzem, hogy a lányom odabent úgy helyezkedik, hogy a tenyeremhez hozzáférjen. Azaz, konkrétan belebújik.

Ha arrébb rakom a kezem, akkor "jön utánam".

Tényleg ennyire érzékelheti a külvilágot? A kezemet?

Ha a férjem simogatja a hasam, akkor szabályosan "üldözőbe" veszi. De előfordult már olyan is, hogy ríttig a hasam másik felébe vakolta be magát.

2014. jan. 3. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálja. Biztos érzékel vmennyit a külvilágból, de felesleges túlmisztifikálni.
2014. jan. 3. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez létező jelenség, sőt az anya kezét meg tudja különböztetni egy "idegen" tenyértől. Ebben nincsen semmi misztifikáció, a védőnőd is megmondja, hogy így van. :)
2014. jan. 3. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen ennyire érzi a külvilágot,anya kezét szereti és ismeri meg érzi is.Meg tudja különböztetni a baba,hogy kinek keze van ott, ki kicsodája.
2014. jan. 3. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt csinálja a kislányom már elég régóta.

Másképp reagál az én kezemre, és másképp apáéra.

Ahogy már írták, megismeri az anyukája, az apukája, vagy más idegen emberek kezét. Nekem pl. idegeneknek nem is hajlandó mocorogni, azt csak anya és apa kaphatja meg :)

2014. jan. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!