Lehetek 13 hetes?

Figyelt kérdés
okt.7 én volt az ucsó menszeszem, de az uh alapján hétfőn jan 30án) voltam 13 hetes lehetséges menszesz elött? Mert a crl 66 volt.
2014. jan. 2. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Mikor voltál ultrahangon? Gondolom nem január 30-án. December 30-ra gondolsz? Ha igen, akkor menzesz szerint 12 hetes voltál. A terhességet mindig a menzesz alapján számolják és nem az ultrahangon mért adatok alapján, mert az sokszor változhat. Lehetséges, hogy nem félidőben estél teherbe és ez okozza az eltérést. Nem kell vele foglalkozni különösebben, mert a dokid, csak a menzeszt nézi. Nálunk legalábbis így van. Hiába nagyobb két héttel az én babám is, az orvos csak azt nézi, hogy mennyi a menzesz kimaradás időtartama. 34 h. k. m.
2014. jan. 2. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
ja igen elirtam dec 30án voltam de rá van írva hogy 13 hetes azért nem értem. Meg 3as volt a nyaki redő méret, így mennem kell az 1sz női klinikárajan 30án. én megkérdeztem a dokit hogy akkor 13 hetes vagyok azt mondta igen.
2014. jan. 2. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Mensi alapján 12+3, és úgy néz ki pár nappal később volt ovud, vagy hosszabbak a ciklusaid. Ezen az 1-2 napon ne akadj fent! Először azt hittem, hogy minimum 1,5-2 héttel mást mondott a doki, mint amit te számoltál.
2014. jan. 2. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:

az én terhességemet egy héttel "fiatalabbnak" állapították meg, mint ahogy a nagykönyv szerint kijönne. 13+5-nek kéne lennem, de a baba mérete miatt 12+5-re írtak.

A doki azt mondta valószínűleg azért, mert nekem 40-45 naposak a ciklusaim így egy héttel később lehetett a peteérés. igazuk lehet, mert október 15-én vagy október 21-én foganhatott meg.

2014. jan. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!