Terhesség alatt fájt valakinek gyakrabban a nyaka?
Figyelt kérdés
Több hete kezdődött, hol előjön, hol pedig abbamarad. Elég kellemetlen, anatómiai párnám van, nem értem, miért fájhat.
Volt valaki hasonló helyzetben? 14 hetes kismama
2014. jan. 2. 16:10
1/7 anonim válasza:
Üdv a klubban! Pont ez van velem is. Ugyanaz az ágy, ugyanaz a párna, de fáj a nyakam, meg néha a bal lapockám is.
Eddig kétszer annyira fájt reggelre, hogy nyakmerevítőt kaptam.
23 hkm
2/7 anonim válasza:
Nekem is amióta áldott állapotban vagyok majd megőrülök olyan erősen fáj a nyakam/tarkóm. Sokszor a fejem is fáj tőle. Gőzöm nincs mitől lehet, ugyan ülőmunkám van ami okozhatná na de pont akkor kezdődjön amikor érkezik a baba? Érdekes kérdés, mindenesetre kezet foghatunk :) 18 hetes
3/7 A kérdező kommentje:
Oh, lányok, sajnálom! Érdekes egy terhességi tünet, de ezt is túl fogjuk élni. Azért megnyugtató, hogy nem vagyok vele egyedül.
2014. jan. 3. 12:33
4/7 anonim válasza:
Igen, már hárman vagyunk! :) Ha ismát beáll a nyakunk, akkor gondoljunk egymásra! :)
Kitartást, boldog babavárást!
23 hkm
5/7 A kérdező kommentje:
Így van! Köszönöm, és Neked is! :)
2014. jan. 3. 14:20
6/7 anonim válasza:
Beállnék a sorba:) 16 hetes kismama vagyok, és kb. egy hete jelentkezik a nyakfájdalom, lapocka fájdalom. először arra gondoltam elaludtam , de most hogy olvasom a válaszokat,többedmagammal küzdünk vele, nos akkor valszínű ez is csupán egy tünet:) Boldog babavárást mindenkinek!
7/7 anonim válasza:
Most jutottam ehhez a kérdéshez. Ugyanez a probléma viszont én meg annyira az elején járok h el se indult a növekedés :D sose fajt a nyakam ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!