Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császármetszés után 8 hónappal...

Császármetszés után 8 hónappal terhes lettem mik a veszélyei az újabb császárnak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 16:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Már nagyjából megnyugodtam . De még az az egy kérdésem lenne hogy a terhesség közben nem lépnek fel komplikációk? Mármint hogy kiszakad a régi császár stb. :(
2014. jan. 2. 20:02
 12/14 aHermann ***** válasza:

Szia!

Nálunk 20 hónap lett a két gyerkőc között. A nagy Sos császáros volt a 34. héten. Eléggé megviselt volt utána mindenki. 6 hétig elég ramatyul nézett ki. Inkább lelkileg viselte meg a dolog, testi panasz nem nem volt.

A kicsi progis császár volt a 40. héten. Anya sokkal jobban viselte a másodikat. Pénteken császározták és hétfőn már otthon volt. Úgy kellett pihenni küldeni... Hamarabb felépült és a hege is szebb lett (az elsőnél se volt mondjuk panasza, csak nem forrt össze szépen).

Amúgy ha megindul a szülés, akkor lehet természetes szülés, de sok minden körülménytől függ a végkifejlet. Nem kaphatsz oxitocint, nem vajúdhatsz sokáig. A hegvastagságot is nézik.

Ami esetleg gond lehet, ha a lepény a hegnél tapad meg, de ezt a doki uh-n úgyis látja.

2014. jan. 2. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Baratnom is igy volt, csaszaros ikrek utan 15 honappal megyszuletett a kicsi, termeszetes szulessel:) rizikos kicsit, joban kell magdra vigyazni, talan tobbszor is hivnk majd ellenorzesre, de nem kell, hogy baj legyen, ha nincs komplikacio a mutetnel, ennyi ido alatt begyogyulhat mar a heg es kibirja. Sok sikert:)
2014. jan. 3. 00:24
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a doki h 2éven belül estem teherbe így mindenféleképpen császároznak
2014. jan. 3. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!