Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e ugy vki terhes hogy a...

Lehet-e ugy vki terhes hogy a tulzott étvágyon kivül nincs semmi más tünete az első hónapban? Van ilyenre példa?

Figyelt kérdés
Lehet-e ugy vki terhes hogy a tulzott étvágyon kivül nincs semmi más tünete az első hónapban?Van ilyenre példa?
2008. júl. 15. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A teljes tünetmentességtől kezdve minden előfordulhat, ez egyénileg változó.
2008. júl. 15. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, nekem sem volt egészen mostanáig. Furcsáltam is, hogy ilyen könnyed lesz a terhességem. Aztán vagy 3 napja hányingerrel ébredek és fekszek, úgyhogy szerintem örülj, hogy még nem érzel semmit. És reméld, hogy nem is fogsz. 7 hetes babás
2008. júl. 15. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van rá példa,én.Nekem sem volt SEMMI tünetem.A 12 hetes Uh.-ig el sem hittem,hogy terhes vagyok,mert nem éreztem annak magam(se hányinger,se émelygés,csak a mellem feszült kicsit).Ami elég meglepő,hogy még most sem érzem terhesnek magam,pedig szépen gömbölyödöm.21 hetes kismami
2008. júl. 15. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
igen lehet nekem semmi de semmi tünetem nem volt az elsö kettövel most a harmadikal ezzel elég rosszul voltam,mostmár jobban vagyok 10hetesen,
2008. júl. 15. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!