Mennyi idős terhesen jelentkezik a hányinger, ami kb 12 hetes korig tart?
Figyelt kérdés
Én 7 hetes terhes vagyok de nem érzek semmit. Nem tudom, ez jó vagy rossz, számíthatok még a hányingeres korszakra?2007. okt. 8. 18:14
1/6 anonim válasza:
Szia!
Örülj neki. Nem mindenkinél jelentkezik.
De sajnos még jöhet, nekem 8 hetesen jelentkezett:((
2/6 anonim válasza:
Nekem is 7. hét körül kezdödött de akkor nagyon! Nem múlt el nap hányások nélkül stb. de aztán pár hét múlva el is múlott. Vkinél van másnál nincs sztem nics jelentősége, de szerencsés az akit elkerül ez a fajta kellemetlenség ami bár megéri, de nem egy leányálom érzés:)
3/6 anonim válasza:
szia,
Nekem egyáltalán nem volt hányingerem. Egyetlen egy szagra voltam érzékeny, de arra a terhességem végéig. :)
Örülj, ha téged is megkímél a bébid. :) Sok sikert és römöt kívánok.
4/6 anonim válasza:
Szia! Örülj neki, nekem semmi sem volt. 22 hetes vagyok, van helyette más:)
5/6 anonim válasza:
A szerencse´sebbek közé tartozol,mint én is.semmilyen tünetem nincsen,és nem is volt.Hejette fa´jnak a veséim.
Gratula a babához,25hetes kismama.
6/6 anonim válasza:
szia!én 16hetes kismama vagyok és én egyátalán nem voltam rosszul és nem is vagyok!semmi rosszullétem sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!