Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hányás és hányinger valamint...

A hányás és hányinger valamint egyes ételektől való undorodás hány hetes kismamaként jelentkezik kb?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
A 6.héttől jelentkezhet, de nem törvényszerű.
2008. nov. 6. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Ha esetleges 5.hétben vagyok milyen tünete lehetnek?
2008. nov. 6. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 6.héttöl kezdödött és még mindig tart sőőt elöjönnek még elég fura tünetek is:(!

Remélem hogy nekem is hamarosan mostmár mulni fog mert igy nagyon rossz:(!

Boldog babavárást!

11 hetes kismama

2008. nov. 6. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:

En vegig hanytam nagyon sokaig nagyon rosz volt faradekonysag rossz kedv feszultseg minden :(25 hetes vagyok es meg neha mindig ramjon:( De ez ember-embertol fugg!!!

Boldog babavarast kivanok!!!

2008. nov. 6. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekm 5 hetesen jött elő,de olyan mértékben hogy még kórházban is voltam pár napot azóta semmi bajom nincs,csak néha ég a gyomrom.29 hetes pocis
2008. nov. 6. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Jó babázást nektek és sok egészséget!
2008. nov. 6. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Szia

Én szerencsés vagyok engem minden ilyen elkerült minden olyan mint terhesség előtt még az étvágyam is :)

18 hetes kismama

2008. nov. 7. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 28 hetes vagyok, de semmilyen tünetem nem volt, még az elején sem.

De elviekben akár 13 DPO-tól jöhetnek a tünetek, hisz akkor már termelődnek a terhességi hormonok.

Lehet, hogy csak hányingered lesz, lehet, hogy nem lesz semmi bajod, az is lehet, hogy 1-2X rosszul leszel, aztán semmi, de az is lehet, hogy az elején nem lesz semmi bajod, hanem majd a 2-3. trimeszterben.

Minden terhesség, minden kismami más. A terhességi tünetek nem kötelezőek szerencsére. :)

2008. nov. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!