A hányás és hányinger valamint egyes ételektől való undorodás hány hetes kismamaként jelentkezik kb?
Szia!
Nekem a 6.héttöl kezdödött és még mindig tart sőőt elöjönnek még elég fura tünetek is:(!
Remélem hogy nekem is hamarosan mostmár mulni fog mert igy nagyon rossz:(!
Boldog babavárást!
11 hetes kismama
En vegig hanytam nagyon sokaig nagyon rosz volt faradekonysag rossz kedv feszultseg minden :(25 hetes vagyok es meg neha mindig ramjon:( De ez ember-embertol fugg!!!
Boldog babavarast kivanok!!!
Szia
Én szerencsés vagyok engem minden ilyen elkerült minden olyan mint terhesség előtt még az étvágyam is :)
18 hetes kismama
Én 28 hetes vagyok, de semmilyen tünetem nem volt, még az elején sem.
De elviekben akár 13 DPO-tól jöhetnek a tünetek, hisz akkor már termelődnek a terhességi hormonok.
Lehet, hogy csak hányingered lesz, lehet, hogy nem lesz semmi bajod, az is lehet, hogy 1-2X rosszul leszel, aztán semmi, de az is lehet, hogy az elején nem lesz semmi bajod, hanem majd a 2-3. trimeszterben.
Minden terhesség, minden kismami más. A terhességi tünetek nem kötelezőek szerencsére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!