Mi nem szeretnénk tudni hogy milyen a babánk neme, meglepetés lesz, más pár is va így ezzel? 26 hetes Azért tippetek van?
Az első babánál mi is meglepit akartunk mindenképp. Úgy voltunk vele, hogy ebben a túlszabályozott világban ennyi kis misztikum maradjon már meg... A vizsgálatok alkalmával külön szóltam a dokiknak nehogy elszólják magukat.
mi valamiért úgy gondoltuk, hogy nekünk csak fiunk lehet... úgyhogy jól meglepődtünk a kis hercegnőnk születésekor. :D
Persze alighogy megfogtuk, már el sem tudtuk képzelni, hogy fiunk is lehetett volna :D :D :D
Most a kistesó születését februárra várjuk. Nála a 12.héten kiderült hogy fiú lesz. Én a kezdetektől tudtam, hogy most fiú lesz!
Nem bánom, hogy tudjuk, mert könnyebb készülni a kelengyével: kiszortíroztam a nagyon csajos holmikat és mivel ellentétes évszakra esik a születésük, a beszerzendő ruháknál nem kell figyelnem hogy uniszex legyen, bátran válogathatok a skacos cuccok közül.
Szal mi így mindkét oldalt megtapasztaltuk: az egyik izgibb, a másik praktikusabb :)
Kellemes babavárást, könnyű szülést és boldog babázást kívánok!!!
Bennem fogalmazódott meg, hogy nem akarom tudni, aztán a párom is kezdte élvezni. Választottunk két nevet, igaz utolsó percig hezitáltunk a sok lehetőség közül. Nagyon kíváncsiak voltunk rá. pocaklakónak, babókának hívtuk, így meg tudtuk szóéítani. A keresztmamija mindig keresztbabókának hívta. Aki elfogadta a döntésünket, az mind élvezte a várakozást, az izgalmat.Volt olyan is, aki kötözködött, h különcök vagyunk, meg akkor milyen színű lesz a babakocsi, milyen ruhákat veszünk, stb Amúgy turkálóból vásároltam, mind a két nemnek vettem ruhát, sok olyant is kaptam amit mind a kettőnke fel lehet adni. A szülés után megtudtam, h kislány, az első pillantással a nuniát kellett megnézzem, hogy tényleg az. Csodás élmény volt, mintha örökké őt vrtuk volna. A következőt sem akarom tudni, ha véletlenül elkotyogja az orvos, az sem baj.
Jó várakozást!
Én alig várom, hogy megtudjam, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány. El akarom tervezni, hogy miből mit veszünk, milyen lesz a babaszoba stb. Ha kisfiú lesz sokmindent kapunk is, bár én titkon egy kiskirálylányt szeretnénk. Apa pedig fiamnak hívja. A nevében sem tudunk kiegyezni. :) Szerintem segíteni fog, ha végre már látják, h mi lesz.
14+3 hetes km
Az elsőnél mi sem szerettük volna tudni, de mindketten úgy érzetük, hogy csakis lány lehet. Fiú névvel nem is készültünk. Mikor megszületett a kislányunk, teljesen természetes volt, hogy az, még csak nem is izgultunk.
A másodiknál már fontos volt, hiszen úgy gondolom nincs is annál csodálatosabb, mikor megadatik egy szülőnek, hogy megélhesse a másik nemű gyerek felnevelését is.Éreztem, hogy kisfiú, a fiú nevünk az elejétől meg volt. A 18. héten derült ki, hogy valóban kisfiú.
Jelenleg a harmadik, utolsó gyermekünket várjuk, az elején nem volt fontos, hiszen már van mindkét nemű gyermekünk, de aztán a 20. hét környékén nagyon érdekelni kezdett minket. Én lányt éreztem, a férjem megint kisfiúban reménykedett. Kislányt várunk. :)
38 hetes km
Mi a 3. babát várjuk és most tapasztaljuk meg a várakozással teli izgalmakat. Az elsőnél természetes volt, hogy nekünk csak lányunk lehet, az UH rácáfolt és kisfiúnk született. Tavaly a lányunknál már nagyon hamar megmutatta magát, így örültünk, hogy egy ilyen, egy olyan babánk van. Most már tényleg úgy voltunk vele, hogy mindegy , és akkor már legyen meglepi. Ahogy közelítünk a végéhez egyre kíváncsibb vagyok, de kibírom:-))
34 hetes km
Szia!
A harmadik babával vagyok 7 hónapos várandós. Most sem tudom a nemét, ahogy a nagy testvérei is meglepetések voltak, mert úgy szerettem volna!
Ez nekem így sokkal jobb :) Mindig úgy megyek UH-ra, hogy jó előre szólunk, hogy NEM akarjuk tudni a nemét! :)
A szülés még izgalmasabb így szerintem. :)
Szia!
Mi megbeszéltük a párommal, hogy nekünk teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz a babánk, ezért nem kérdezzük meg a nemét.
Aztán amikor még 30 hetesen is vitatkoztunk a neveken, úgy döntöttünk, hogy mégis megkérdezzük, mert akkor csak egy nevet kell választanunk. 39 hetesen lett neve a kisfiúnknak. (lánynév nélkül mentem szülni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!