Kismamák akik sokat híztatok titeket is idegesítenek a +kilók?
Jó, tudjátok mit, elhiszem, hogy most még nem érdekli, mert friss a hízás.
De majd később érdekelni fogja. És meg lehet nézni a nők hány százaléka fogyott vissza ugyanolyanra, mint terhesség előtt. Igen kevesen.
23 Kg híztam,aminek nagy része vizesedés volt.
Pár nap alatt a víz el is tűnt észrevehetően
Azonban a combom és a fenekem megnőtt
A férjemnek a fenekem most jobban tetszik,a combjaimon dolgozok !
Jah...53 kgval kezdtem..most 58 vagyok..fiam 15 hós
Azt mondom ne foglalkozz vele..főleg ne az olyan okos beszólogatós alakokkal mint itt az egyik hozzászóló
Tudod kedves kötekedő..a legtöbb férjet nem az érdekli hogy hány kg és hova szedett fel a párja..hanem az hogy mind a ketten egészségesek legyenek,minden rendben legyen szülésnél..
Ráérsz az alakoddal akkor foglalkozni mikor a szoptatást abbahagyod
6-os valaszolo vagyok.
Egy szoval sem mondtam,hogy pikk-pakk lemegy.
Tenni kell erte es akit igazan zavarnak a felszedett kilok,az tenni is fog.
En igy gondolom.
En elso terhesseg alatt hiztam sokat, engem nagyon frusztralt. Vagyis a vegere mar kevesbe, mert a pocakom elterelte a figyelmet. Szules utan is maradt 10 kg, 178 cm vagyok es 73 kg voltam, nem volt durva, de engem akkor zavart igazan.
Viszont az ejszakazasok miatt 3 honap alatt lement, kesobb sportolni is tudtam ismet. De a 2. babanal mar odafigyeltem, akkor 11 kg jott fel, abbol nem maradt semmi. Jobb volt igy.
De igen, le lehet fogyni, szerintem alapban lehet fogyni szules utan konnyen (szoptatas, ejszakazas, sok seta), csak nem kell unalombol enni otthon. Sokan hajlamosak erre (alapban en is).
Kár lepontozni, nézzetek csak körül a környezetetekben? Hány meghízott anya fogyott vissza? Na, ugye...
Az igazságot írtam, az hogy nektek ez fáj, hogy nagy valószínűséggel úgy is maradtok kövéren, arról én nem tehetek.
Utolsonak.
Elotted irtam, en speciel visszafogytsm, sot, az alakomat is visszanyertem (mert a ketto nem ugyanaz).
A fiam 5 eves, az osztalytarsai szuleit elnezve igen sokan vannak ezzel igy, a 20 gyerekbol kb 15-nek vekony/normal testalkatu az edesanyja, pedig a legtobbnek van kisebb gyermeke is.
Igaz, mi kulfoldon elunk, de magyar ismerosoket is latok facebook-on, nagyon sokan normal testalkatuak a szules ellenere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!