Ha terhes vagyok melyik ételszállítótól érdemes ebédet rendelnem?
Figyelt kérdés
Elég sokat dolgozom, nincs időm minden nap főzni. Rendelnék ebédet, de nem tudom, hol biztonságos. Úgy értem ami nincs tele tartósítószerrel és mesterséges anyagokkal. Tudtok vmit ajánlani?2008. júl. 15. 13:45
1/3 anonim válasza:
Én a Cityfood-tól szoktam (www.cityfood.hu). Elég fincsi, nem tartósítós, nem mesterséges és sokféle kaja közül lehet választani. Hétköznap mindig ezt eszem, mert én is csak hétvégén főzök. A foodexpresst és az e-food-ot semmiképpen nem ajánlom, az gáz nagyon!! Üdv
2/3 anonim válasza:
Én az e-food-tól rendelek, nincs vele semmi gáz. Sőt!! Szerintem nagyon fini.
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, az e-food-dal kapcsolatban csak annyi észrevételem volt, hogy amíg azt ettem, folyamatos hasmenésem volt :( ezért nem ajánlom senkinek... Aztán lehet hogy csak az én gyomrom ilyen érzékeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!