Ad valaki 1,5-2 éves gyermekének ételszállítótól rendelt kaját?
Én a gyermekem részére inkább saját magam főztjét adnám. Friss lehetőleg megbízható helyről beszerzett zöldségek felhasználásával.Mert sajnos nem tudni biztosan, hogy honnan szerzi be az étterem a nyersanyagokat és azokban milyen adalékanyag van.
Egy 1,5-2 éves gyermekre főzni nem idő.És főleg hogy tudod, hogy mit adsz neki.
köszönöm az eddigi válaszokat.Ez egy nagyon ismert étterem egy megyei városban,tehát teljesen megbízható,ami az alapanyagokat illeti.Én az miatt döntöttem így,hogy anyagilag kevesebből jön ki,mint ha én főznék.Adalékanyag pedig mindenben van,nem lehet kivédeni.Pl ha teszek egy kanál delikátot a levesbe,abban is van ízfokozó.Bár múltkor vettem nem olcsón naturellát,abban nincs.
Akkor csak nem vagyok olyan rossz anya,nem csak én rendelek.
Nem adtam, de en siman adnek. Egy idoben volt is rola szo, de elmaradt. A ferjem heti 5 napban hajnaltol keso estig dolgozott, otthon nem evett, munkahelyere rendelte az etelt, ra nem kellett foznom.
En nem vagyok nagy etku. Ket gyermekem van egy ev korkulonbseggel, rengeteg dolgom volt veluk. Volt ezen kivul egy 2 szintes hatalmas hazunk, a ferjem es a pici gyerekek miatt napi 1-2 adag mosni es vasalnivalo, a kert rendezese is az en dolgom volt.
A ket gyerek kozul a kisebbik az elso 6-7 honapban semmit sem evett. Hozzam sem takaritono nem jart, sem vasalono, sem senki, szoval igen, elhataroztam, hogy segitek magamon es egy adagos etelt rendelni fogok heti 5 napban.
Vegul nem tettem meg, mert a szuleimtol mindig rengeteg alapanyagot (hust, zoldseget, gyumolcsot, tojast) kaptunk, akkor azokat nem tudtam volna megromlas elott elhasznalni, pazarolni nem akartam. Inkabb foztem mindig nagy adagot 2 napra+fagyasztasra, igy csak minden 2-3 napban kellett foznom, a kieso napokon csinaltam valamilyen sutit, vagy hazi kenyeret, zsemlet, hogy legyen friss dolog is.
A minoseg miatt en nem aggodnek.
En egyebkent sem vagyok fogekony a bioetkezesre, szoval az nekem kb mindegy, hogy ki honnan mit szerez be, ne legyen romlott es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!