Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ad valaki 1,5-2 éves gyermekén...

Ad valaki 1,5-2 éves gyermekének ételszállítótól rendelt kaját?

Figyelt kérdés
Én most azt adok a fiamnak,ketten eszünk egy menüt.Mindig úgy választok,hogy legyen benne zöldség,fehérje és szénhidrát is.Szerintetek mennyire egészségesek ezek a kaják?Egy házias kifőzdéből rendelek,ahol helyben is van menü,és több százan esznek ott.
2011. máj. 12. 12:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

rossz anya, mert ételt mersz rendelni? nemáá, tedd nyugodtan, főleg, ha olyan helyről jön, amit leírtál.

Szerintem nem szabad túlzásokba esni, ha megtehetitek, és kényelmesebb így, ráadásul jó is az étel, nem habozz.

Kb 1 éves volt a fiam, amikor már csak azt volt hajlandó enni, amit mi, akkor lettem várandós a kistesóval, és hát pár hónapig semmilyen főtt ételszagot nem bírtam elviselni, még a sülő kenyér szagát sem. Két adagot rendeltünk hármunknak abban az időben jó helyről, jófélét. Persze azóta inkább főzök, mert a fiamnak igencsak megnőtt az étvágya, felment az étel ára, és már nincs hányingerem.

2011. máj. 12. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Én mikor terhes voltam a 2. babával + 40 fokos hőség volt lazán megrendeltem a kaját. Időnként jobban szerette a 2 éves lányom a menzás kaját, mint az én főztömet.
2011. máj. 12. 14:06
 13/21 A kérdező kommentje:
nektek is köszi a választ.megnyugodtam,hogy nem vagyok egyedül
2011. máj. 12. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is a teletál-tól rendelek kaját,szerintem finom nem drága és minden délelőtt tudunk csavarogni,mert nem a konyhában kell gecsolnom:)))
2011. máj. 15. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

mint az utolsó.

én is rendeltem egy időben.

férjem fizikai munkát végez+ 1 gyeker (1,5 éves) + én terhesen.

egy íze sem kívánta, hogy minden nap mindenkinek megfelelőt főzzek, úgyhogy rendeltem. a legközelebbi bolt 1 km-re van. jó kis séta a város széléről.

férjem is választott, én is, gyereknek is rendeltem önállóan egy adagot, aminek a felét apa ette meg. remekül működött a kicsi születése után is egy ideig még rendeltem.

aztán elegünk lett. azóta én főzöm. néha visszasírjuk, amikor még rendeltük. de már nem jön ki anyagilag, 2 gyerek 2 felnőttre. de őszinte leszek, ha 1 hónapbban kétszer elrontok egy ételt, vagy nem lesz finom és ki kell dobni, akkor már megint csak a rendelős éri meg jobban. ráadásul én nem főzök minden nap, hanem kétnapra főzök, így az az érv is elbukik, hogy frissebb az otthon főtt kaja, mert nálunk ez sem igaz. nem vagyok egy konyhatündér ezt belátom.

a kérdésedre a válasz: egy dologra figyelj a hagymára. a legtöbb helyen (kifőzdékben) nagyon hagymásan főznek, ezt még a kicsi pocija nem bírja úgy, tehát inkább ne hagymás ételt válassz. Tapasztalat, hogy nem bírják, pukiznak tőle.

2011. máj. 15. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én csak addig rendeltem míg szopizott a fiam, azóta már főzök minden nap, de nagyon utálom néha :D mondjuk nincs sok dolgom, egy gyerkőc van, ketten vagyunk egész héten, időmbe belefér, hogy főzzek neki
2011. máj. 15. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Add neki nyugottan4Ha ovis lesz, és menzás lesz, ugyan azt fogja kapni, vagy legalábbis ugyanolyan szintűt!Én sokszor főzök, sőt minden nap, hogy így végiggondoltam, de semmi probléma nélkül hozatnám és is,de ez nekünk kifizetődőbb!(A páromnak 3menü kellene hogy jóllakjon)
2011. máj. 15. 17:33
 18/21 A kérdező kommentje:
nektek is köszönöm a választ.Férjemnek simán elég egy menü,és nekünk kettőnknek egy a fiammal
2011. máj. 15. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
En is csatlakoznek az egyik elottem szolohoz. Kb 3 honapon keresztul hoztuk etterembol a kajat, mert mikor terhes lettem a 2. babaval 17. hetig hanytam, es nem tudtam elviselni semmi szagot + szinte fel napot fekudtem, olyan rosszul voltam. Mostanaban fozok, de semmivel sem jovunk ki olcsobban. A kisfiamnak + nekem 1 menu boven eleg volt (750 Ft).
2011. máj. 15. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Én simán rendelnék, de sajnos itt a környéken nincs rá lehetőség.

Két kicsim van, tudom mit jelent a főzés, sokszor órák mennek el a konyhában, és ez idő alatt velük nem tudok rendesen foglalkozni!

2011. máj. 16. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!