Mindjârt megszülôk?
Figyelt kérdés
Fáj a medence csintom olyan nagy nyomást érzek rajta, és ma egész nap fehér sok nyàlkàs folyàsom volt.2013. dec. 29. 18:15
1/13 anonim válasza:
Hogy mindjárt, az túlzás, de közeledik a szülés szerintem. Hány hetes vagy?
2/13 anonim válasza:
Ez még semmit nem jelent. Ha elmegy a nyákdugó,elfolyik a magzatviz, rendszeres fájásaid lesznek,az már a szülés előszobája,de még innentől se mindjárt szülsz meg,órák kérdése.
3/13 A kérdező kommentje:
Értem, :) lehet hülyeséget kérdeztem elsö szülés. 37 hetes vagyok am. :)
2013. dec. 29. 18:32
4/13 A kérdező kommentje:
Had kérdezzem màr meg hogy honnan tudom hogy elment a nyàkdugó miennek kell lenie?
2013. dec. 29. 18:35
5/13 anonim válasza:
azt tuti megismered majd. kissé gusztustalannak tűnő véres orrváladékhoz hasonló..
6/13 anonim válasza:
Nekem napok alatt ment a nyákdugó,nem egyszerre. Akkor én nem is tudtam,hogy az. Sárgás bővebbb folyásnak tűnt. Ez napokig tartott,nem volt véres se. Majd hirtelen elfolyt a magzatviz,na azt észrevettem, elöntött rendesen. Előtte persze már fájásaim voltak,rendszeresek,erősek. A magzatviz után 2 órával már megszültem :) Első gyerek nekem is,de gyorsan ment minden. Neked még biztosan nem közeli a szülés. Nekem is az utolsó hetekben iszonyat nyilalások voltak a hasamban,csontjaimban,hüvelyemben, de ez csak a baba súlya miatt van,mindent nyom ilyenkor. A fehér folyás nekem szinte végig volt,az nem a szülés közeledtét jelzi.
7/13 anonim válasza:
Én hétfőn szültem meg 38hétre spontán. Derékfàjással kezdődött és menstuációs görcsökkel. Addig nem gondoltam komolynak amíg nem jött ki belőlem rózsaszínes cucc aztàn tusolás volt és rendszereződtek a fájások 3-4 perc gyors mentő hívàs 19:55re kórházban 21:55re meglett az első baba. Amikor beértünk 1 ujjnyira voltam kitágulva.
8/13 A kérdező kommentje:
Ma nekem valami sok egyszerre nyàlka jôtt. Nagyon fàj a derekam a hüvelyemröl nem is beszélve. Olyan fura érzés montha le akarna szakadni vagy nem is tudom. De ezek rendszertelenek. Ti milyennek éltétek meg a szülést? Vártátok nagyon.
2013. dec. 30. 10:19
9/13 anonim válasza:
lehet hogy nem mingyárt de ha ez az allapot nem mulik akkor bizony szerintem jobb ha rad néznek mert lehet elindult vmi. jobb ha tudod zárt e a méhszájad vagy elkezdett nyilni. ha aggodsz inkabb nézzenek meg ha közelben van a korház de addig is tusolj le és pihenj picit lehet csak megerőltetted magad. könnyü szülést.
amugy én nagyon várom már nem tudom mért még nem félek csak várom. 30hkm
10/13 A kérdező kommentje:
Félni én sem félek csak borzasztóan várom már. :) neked is könnyü szülést
2013. dec. 30. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!