Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindjârt megszülôk?

Mindjârt megszülôk?

Figyelt kérdés
Fáj a medence csintom olyan nagy nyomást érzek rajta, és ma egész nap fehér sok nyàlkàs folyàsom volt.

2013. dec. 29. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy mindjárt, az túlzás, de közeledik a szülés szerintem. Hány hetes vagy?
2013. dec. 29. 18:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez még semmit nem jelent. Ha elmegy a nyákdugó,elfolyik a magzatviz, rendszeres fájásaid lesznek,az már a szülés előszobája,de még innentől se mindjárt szülsz meg,órák kérdése.
2013. dec. 29. 18:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem, :) lehet hülyeséget kérdeztem elsö szülés. 37 hetes vagyok am. :)
2013. dec. 29. 18:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Had kérdezzem màr meg hogy honnan tudom hogy elment a nyàkdugó miennek kell lenie?
2013. dec. 29. 18:35
 5/13 anonim ***** válasza:
azt tuti megismered majd. kissé gusztustalannak tűnő véres orrváladékhoz hasonló..
2013. dec. 29. 19:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem napok alatt ment a nyákdugó,nem egyszerre. Akkor én nem is tudtam,hogy az. Sárgás bővebbb folyásnak tűnt. Ez napokig tartott,nem volt véres se. Majd hirtelen elfolyt a magzatviz,na azt észrevettem, elöntött rendesen. Előtte persze már fájásaim voltak,rendszeresek,erősek. A magzatviz után 2 órával már megszültem :) Első gyerek nekem is,de gyorsan ment minden. Neked még biztosan nem közeli a szülés. Nekem is az utolsó hetekben iszonyat nyilalások voltak a hasamban,csontjaimban,hüvelyemben, de ez csak a baba súlya miatt van,mindent nyom ilyenkor. A fehér folyás nekem szinte végig volt,az nem a szülés közeledtét jelzi.
2013. dec. 29. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Én hétfőn szültem meg 38hétre spontán. Derékfàjással kezdődött és menstuációs görcsökkel. Addig nem gondoltam komolynak amíg nem jött ki belőlem rózsaszínes cucc aztàn tusolás volt és rendszereződtek a fájások 3-4 perc gyors mentő hívàs 19:55re kórházban 21:55re meglett az első baba. Amikor beértünk 1 ujjnyira voltam kitágulva.
2013. dec. 29. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Ma nekem valami sok egyszerre nyàlka jôtt. Nagyon fàj a derekam a hüvelyemröl nem is beszélve. Olyan fura érzés montha le akarna szakadni vagy nem is tudom. De ezek rendszertelenek. Ti milyennek éltétek meg a szülést? Vártátok nagyon.
2013. dec. 30. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem mingyárt de ha ez az allapot nem mulik akkor bizony szerintem jobb ha rad néznek mert lehet elindult vmi. jobb ha tudod zárt e a méhszájad vagy elkezdett nyilni. ha aggodsz inkabb nézzenek meg ha közelben van a korház de addig is tusolj le és pihenj picit lehet csak megerőltetted magad. könnyü szülést.

amugy én nagyon várom már nem tudom mért még nem félek csak várom. 30hkm

2013. dec. 30. 12:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Félni én sem félek csak borzasztóan várom már. :) neked is könnyü szülést
2013. dec. 30. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!