Meddig tart ez a "ha nem eszek, mindjárt elhányom magam" érzés?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 12. hetemet. Felkelek, és azon nyomban reggeliznem kell, különben úgy érzem, menten elhányom magam. Utána a reggeli gyorsan felszívódik, ezért ismét előjön ez a rossz érzés. Ebédig csipegetnem kell, hogy ne legyek rosszul. Ugyanez a helyzet ebéd és vacsora között, és vacsora után is. Illetve ha éjszaka felébredek, akkor is be kell kapnom valamit. Mindez nem azt jelenti, hogy az étel mindig kifejezetten jól esik, van, amikor undorral eszem meg, de mindenképpen ennem kell, hogy ne legyen hányingerem. Akik hasonló tüneteket tapasztaltak, és nem múlt el náluk a 12. héten, azoknak mindez meddig tartott még? Úgy szeretnék már újra normális éhségérzetet érezni, mint azelőtt.2017. dec. 4. 17:17
1/10 anonim válasza:
Már nem sokáig, tarts ki. Utána meg majd azért eszel folyton, mert jólesik, és mert tényleg éhes vagy. :D
2/10 anonim válasza:
Sziiia 15. Hétig
Van hogy ejszaka most is előjön , de max 10 naponta 1 szer....egyebkent nekem nem lett nagyobb az etvagyam amiota nem vagyok rosszul sőt vacsorat csak azert eszek hogy legyen bennem valami👀
23hkm
3/10 anonim válasza:
Én ezt csokival oldottam meg. Mindig volt nálam valami apróbb csoki ha érzeüm ,hogy valami kell de még sem csak bedobtam belőle egyet és legalább az émelygés elmult:)
4/10 anonim válasza:
Huuuu de utalom en is ugyanebbe vagyok . 11 hetes vagyok. Ugy erzem magam mint egy csecsemo. Es igen, altalaban semmit nem kivanok amit eszem; sot....... nagyon remelem hogy mar nem tart sokaig .... 😑
5/10 anonim válasza:
6 hetes vagyok és dettó ugyan ezt érzem amit leírtál...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kettesnek üzenem: hú, de jó lenne, ha csak 10 naponta egyszer jönne elő nekem ez az érzés! Azt kézen állva is kibírnám! :-) Bár tudom, hogy Te már előrébb jársz nálam. Remélem, hogy néhány hét és nekem is elmúlik. Ha így lesz, egy darabig biztosan furcsa lesz az érzés hiánya, mert már megszoktam.
2017. dec. 5. 13:50
7/10 A kérdező kommentje:
A hármasnak pedig: háát ... a csokizgatás azért eléggé veszélyes. Nemrég még én is a Te módszeredet alkalmaztam, aztán amikor megmérte a védőnő a súlyomat, láttam, hogy mi lett az eredménye. :-( Így most már csoki helyett sótlan mogyorót eszem a hányinger enyhítésére. Attól korábban sem híztam.
2017. dec. 5. 13:54
8/10 anonim válasza:
3# vagyok. Ez már lehet genetika de nekem a súlyom is teljesen rendben van .
9/10 anonim válasza:
2 es vagyok ! Nalam a mentolos cukor vagy rago azonnal elvitte a hanyingert🙂igaz csak a 12 het fele tapasztaltam ki de az most is bevalik😇kitartas😇
10/10 anonim válasza:
Komolyan már nem bírom .... Ettem reggel johurttal muzlit, jól szokott azert esni, de mostmar ez is kijott .... nincs etvagyam, ha eszem, kihanyom....csak fekudni birok , ugy le vagyok gyengulve 😣es luktet a fejem is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!