Minden nap csuklik a baba?
Figyelt kérdés
Eddig minden nap éreztem nagyon sokszor, most meg már két napja semmi. Volt úgy, hogy 10-15 percig le sem állt. Mozogni mozog.2013. dec. 29. 13:11
1/6 anonim válasza:
Nekem mostanában csuklik többet, kb 2-3 naponta néhány percig.
2/6 anonim válasza:
Nem. Ez nem egy "kötelező" dolog a babáknál. :)
Van, hogy nálam sem csuklik 1-2 napig, főleg, ha "light-os" kajákat eszem. Ha valami intenzívebb ízűt fogyasztok (narancslé, narancs, húsleves nagyon bejön neki), általában csuklás követi. :)
Attól, hogy nem csuklik, gyakorolja ő szorgalmasan a nyelést és a magzatvíz kóstolgatását. Ha szépen mozog, jelez neked, akkor nincs gond.
3/6 anonim válasza:
nem kell neki mindennap csuklani. de van olyan h mindennap csuklik. az se baj ha nem csuklik az se ha igen. a lényeg hogy mozog. mondjuk én örülök hogy nem csuklik mindig mert az már kezd fajdalmas lenni akkorakat ugrik szegénykém.. raadasul én utalom ha csuklok biztos neki sem kellemes. ha olyan mint az anyja...
30hkm
4/6 anonim válasza:
Ez elvileg csupán annyit jelent, hogy nem issza olyan mohón a magzatvizet a pocakodban.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Most ettem egy narancsot mert megkívántam és már 10 perce csuklik :-) Inkább fűszeresebb, sósabb ételeket ettem ebben a két napban, ez lehetett a baja :-D:-D:-D
2013. dec. 29. 15:00
6/6 anonim válasza:
31 hetes terhes vagyok...még egyszer sem csuklott a picúr, de nem is gondoltam, hogy ez baj lehet: o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!