Akik meterséges szülésmegindítással szültek túlhordás miatt, pontosan mennyi ideig zajlott a szülés a burokrepesztéstől a fájásgeneráláson át a kisbaba kibújásáig?
Burkot repesztettek, onnan pont 2 óra. Fájáserősítés nem volt. Harmadikat szültem.
A második pont így volt, de repesztéstől 4 óra null fájdalom, majd beindult, és onnan 2 óra.
1o órakor kaptam gyógyszert, 13ig semmi, aztán lassan elindultak a fájások, 16kor scobutil-fájáserősítő inekció, burokrepesztés, 18 körül még 1 scobutil, aztán 2o 45 baba.
Ne félj, bizz magadba.(hosszúnak tünik így leírva, de számomra elég gyorsan teltek az órák)
Elsővel burokrepi, aztán 2 oxitocin injekció és majd 22 óra vajúdás. 2.-nál burokrepi, 3 oxitocin 5 óra vajúdás spontán szülés. Most a 3.-at várom, még nem tudom mi lesz, de azt mondják az okosok, hogy minél többet szül valaki, annál rövidebb ideig tart.
36 km
Szia!
Én egy hetet hordtam túl, de fájásokkal mentünk be. Reggel 7-kor burkot repesztettek, 11-kor oxitocin, 15h-kor epidurál, mert nem tágultam. Az oxitocintól nagyon erős fájásaim lettek, 20 perc múlva kaptam is a fájdalomcsillapító koktélt. AZ epiduráltól úgy ellazultam, hogy még aludtam is egy órácskát, és mire felébredtem, az érzéstelenítés elmúlt, a babánk pedig úton volt lefele. 17:45-kor született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!