Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jelezheti, hogy baj van a...

Ez jelezheti, hogy baj van a terhességemmel? Már megint vérzek,6 hetes vagyok, ez már nem lehet a beágyazódási vérzés. Erősen görcsölök egyébként hetek óta.

Figyelt kérdés

Nem sok vérről van szó, de nagyon aggaszt. Két hete véreztem egy kicsit, azóta (1 hete) voltam uh-n, csak a petezsák volt még látható ugye, és előnyös helyen tapadt meg.

Ma viszont egész nap kis mennyiségű vérzéseket tapasztaltam.

Lehet összefüggésben a stresszel vagy a cipekedéssel például?

Köszönöm előre is a segítséget!

2013. dec. 28. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A 6 hetes terhesség még nagyon korai, és sajnos gyakran végződik vetéléssel. A cipekedés meg főleg nem tesz jót.

Mindenképpen menj be ügyeletre, hogy lásson orvos. De ha korábban nem volt hormonális gondod, nem fognak egyből sárgatesthormont adni, csak elmondják, hogy feküdj, pihenj sokat, és szedj magnéziumot. A meleg vizes fürdőt is kerüld el, mert felerősíti a méhösszehúzódásokat. Én nem várnék hétfőig.

2013. dec. 28. 23:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Na mi lett???
2013. dec. 29. 08:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Ma voltam a sürgősségin, a diagnózis fenyegető vetélés, ágynyugalom van előírva, és magnézium. Nem mondtak semmit, mitől lehet, hüvelyi vizsgálat és hasi ultrahang volt. A jó hír, hogy egyébként minden rendben, sőt, most már látható szívműködés is van! :)

Holnap utazom vissza, remélem az még nem fog gondot okozni. :(

2013. dec. 29. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem következik be! Gondolok majd rád! Pihenj sokat. Nem lehet elmulasztani a hazautat pár nappal? Én nem merném megkockáztatni. Nekem azt mondta az orvos anno, hogy nagyon fontos a fekvés.
2013. dec. 29. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon komolyan mondom, hogy tartsd be, amit mondtak. Nálam is ez volt a diagnózis és sajnos vetéltem, igaz nálam szívműködés sem volt. Szóval előnyösebb helyzetből indulsz.

CSak fekvés, semmi terhelés, semmi emelgetés, semmi házasélet...stb.

Másodszorra is veszélyeztetett vagyok, de most nem lett baj:) Már túl vagyok a félidőn.

Nagyon szurkolok.

2013. dec. 29. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2014. jan. 6. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Eddig semmi gond! Most már mozgok is, elviszem a kutyákat, nem árt a séta a friss levegőn, és szerencsére már nem lesz vérezgetés belőle. Persze nem emelek, és nem kaptatókon járok. A görcseim is megenyhültek, ettem sok diót, banánt, és néha egy kis plusz magnéziumot.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 30. 08:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Vigyázz magadra továbbra is! Boldog babavárást! :)
2014. jan. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!