Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy terhes nö be tudja húzni...

Egy terhes nö be tudja húzni a hasát, hogy ne látszodjon?

Figyelt kérdés
Ha igen,meddig?
2009. nov. 27. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Miért akarod behúzni?????Ki előtt nem kellene látszódjon, hogy terhes vagy?
2009. nov. 27. 15:37
 2/15 A kérdező kommentje:
Pusztán érdeklödöm,mert sztem ha az lennék,már nem nagyon menne,mert már a 15.hét felé közelednék,ha összejött volna.
2009. nov. 27. 15:41
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha már nő a poci nem rudod behúzni. Max takargatni ruhával.Nekem már a 16. héten nyílvánvaló volt, hogy állapotos vagyok.

39+4km

2009. nov. 27. 15:41
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem tudja behúzni. Én 16 hetes terhes voltam, amikor az esküvőnk volt és simán belefértem a szűk menyasszonyi ruhámba is. Akkor még annyira nem látszik, hogy "be kellene" húzni.
2009. nov. 27. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Ez nagyon alkatfüggő, hogy kinek mikortól látszik a pocakja. De ha már egyértelműen látszik, behúzni nem tudod, főleg a vége felé. Nekem például a 26.héttől látszott, addig senki észre nem vette, hogy babát várok.
2009. nov. 27. 15:56
 6/15 A kérdező kommentje:
Simán be tudom húzni,úgy,hogy ne lássam a köldököm,tehát biztos nincs ott "senki".
2009. nov. 27. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem pontosan mire gondolsz. Én 14+2 hetes vagyok, és be tudom húzni. Mármint a képességbeli tudásom megvan hozzá. Attól függetlenül van már ott vmi. Amúgy is van vmennyi háj a pocimon, de már pont úgy néz ki, mint itt: [link]

a második videó

2009. nov. 27. 16:43
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha jól értem, abból akarod megtudni, h terhes vagy-e, h be tudod-e húzni a hasad. Egy darabig nem kell behúzni, mert semmi nem látszik, legfeljebb a ruhák lesznek kicsit szűkebbek. 3 hónapos terhesen még a saját nadrágomat hordtam, de már nem tudtam begombolni, gumiztam a gombot.

Inkább tesztet csinálj szerintem.

2009. nov. 27. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

20 hetes vagyok, és ha akarom, be tudom húzni annyira, hogy pont úgy nézzek ki, mint a terhességem előtt. De már nem sokáig. :-) Hamarosan elkezd nőni a pocak, kiemelkedik a medencéből, és onnantól nem lehet eltakarni semmivel, és nincs hová behúzni.

De minek behúzni? Nem szégyen a terhesség. :-)

2009. nov. 27. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Le lehet nyugodtan pontozni.hozzá teszem én soha eddig nem akadtam ki ennyire kérdésen mint ezen és most nem birom ki szó nélkül ne haragudjatok.eddig is olvastam érdekes kérdéseket de ezt most nálam üti a biztosítékot. a kedves kérdező ha jól értem abból szeretne rájönni h terhes-e h betudj-e húzni a hasát vagy nem.ha igen akkor nem terhes ha nem akkor pedig 15 hetes.miről beszélünk?van terhességi teszt van orvos a világon.ha tehes akkor meg már rég túl kéne lenni az első vizsgálatokon.vagy ti nem igy látjátok?bocsánat de ezt a hozzászólást már nem bírtam ki.28 hetes km
2009. nov. 27. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!