Mi az amit fel ír az orvos szülés után a babának? Amit ki kell váltani? (tisztálkodószer, vitamin) Meg úgy mindenre gondolok!
Szia!
kb. az amit az első leírt, de a védőnő biztosan elmondja időben majd,ha nem kérdezz rá!!
Nekem anya váltotta ki, vett még pluszban negoranormon popsitörlőkendőt, steril vattát, és steril gézlapot, így fizetett 3484 Ft-ot.
Sajna részletezni nem tudom, mert a blokkon külön kupakok is szerepelnek 14 ft-ért, meg pet flakon 37 ft, meg ilyenek, nem igazodom ki rajta.
De nem vészes az ár.
Ja, és igen, ezek, amit az első válaszoló írt.
előző voltam
Nekem csak popsikenőcsöt,K és D vitamint írt fel.
De én vettem még gézlapot,vattát,glicerin-boraxot (szájpenészre),alkoholt a köldökére.Ezek nem drágák.
Fürdetni tiszta vízbe fürdettem.
mi a kórházban kaptunk popsikrémet és hintőport, azt haza is vihettük. amúgy a gyógyszertári cuccok (fürdető, popsikrém, vatta, alkohol, vitaminok, D és K) nem drágák. ezek mellett nekem a gyerekorvos írt még fel lázcsillapiító kúpot és oldatot és C viatamint, hogy legyen otthon.
amit hiányoltam így utólag a biztonsági tápszert . mielőtt leharapnák a fejem az elvakult szoptatáspárti anyukák jelzem én is szoptattam volna. két hetesen azonban alig volt tejem, és együtt bőgtem a gyerekemmel vasárnap délután vidéken (ahol nincs ügyelelets gyógyszertár).
akkor jutott eszembe, hogy egy kedves ismerősöm a babám születésekor írt smst, hogy ha valami gond van neki van tápszere. másképp nem tudom mit csináltam volna.
azóta 3 és fél hós a kicsim és kb két hete, már csak éjszakára kap tápszert, szinte visszatértünk teljesen a szoptatásra.
mindenesetre én ezentúl mindig tartok itthon tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!