Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen vitamin van még az...

Milyen vitamin van még az elevit helyet? Ti szettek vitamint egyáltalán a szülés után?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gravida
2009. jún. 26. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még szülés előtt vagyok,de az Eurovitet ajánlják szülés előtt-után.Én is azt szedem.

2009. jún. 26. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Eurovit kismamáknak szedem, mellet Béres vas-at.
2009. jún. 26. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
femibion
2009. jún. 26. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
hipp natal, én ezt szedtem a terhesség alatt is, de szülés után már semmit.
2009. jún. 26. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Femibion.
2009. jún. 26. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem szedek semmit, és a terhesség alatt sem szedtem, viszont egészségesen táplálkozom. A fiam 3760g-al született.

Tejserkentőket sem iszom, van tejem elég.

2009. jún. 26. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a megmaradt Gravidát szedem még, de nem minden nap. Szerintem kell némi vitaminpótlás, de így nyáron ezt a gyümölcsökkel kéne elsősorban.
2009. jún. 27. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a gyerek 10 hónapos koráig szedtem a béres gravidát, bár még most is szoptatom (1 éves). Nekem nem hullott a hajam, nem fájt a hátam, nem vagyok fáradékony. Szerintem mindenképpen érdemes szedni v.mit. Úgy gondolom, hogy csak a gyümölcs, zöldség nem elég.
2009. jún. 27. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyet értek 11,47-essel. A lányom 9 hónapos, Gravidát szedtem a terhesség alatt végig, nem volt semmi problémám. Az Elevit nekem nem jött be, azt is próbáltam, mindig hasmenésem volt tőle. A szülés óta nem szedek semmit, de most készülök újra a Gravidára, mert irtózatosan hullik a hajam hónapok óta. Sok zöldséget, kevesebb gyümölcsöt eszem, de a megnövekedett igények miatt szerintem ez nem elég.
2009. jún. 28. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!