Hogy működik ez? A doki megmondja mennyit kér szülésnél pénzt vagy nekünk kell saccolni, hogy mennyit adjuk? Ti hogy csináljátok, mennyit fizettek a havi magán vizsgálatért és aztán szülésért?
Én minden orvosnál meg szoktam kérdezni.
A vizsgálatoknál is és a beavatkozásoknál is, tehát megkérdeztem, hogy a szülést mennyiért vállalja el.
A vizsgálatokért 5000 Ft-ot kért, a szülésért 25 ezret.
Akik nem kérdezték meg jóval többet fizettek ennél.
Igy viszont szerintem tisztázva van a dolog, senki nem érzi úgy, hogy valami nem stimmel.
Én megkérdeztem mennyit kér.
Úgy szokott lenni, hogy egy magánrendelési alkalom díja megszorozva 10-zel. Nála is így volt, egy alkalom nála 6e volt, a szülés 60e.
én megkérdeztem a védőnőmet anno, és ezzel egyeztettem a saját gondolatomat.
a vizsgálatokért 7000et fizettem, ezt természetesen megkérdeztem, de ki is volt írva.
a szülés után 40ezret adtam.
de ez várostól, orvostól függ.
Sok erről szóló kérdés volt már rengeteg válasszal, ezekből kiderül, hogy van olyan orvos, aki kerek-perec megmondja, hogy mennyit akar kapni, mástól meg kell kérdezni, és vagy válaszol egy összeget, vagy rátok bízza. Egy olyat is olvastam, hogy a doki nem fogadott el pénzt!!! Állítólag általában a magán vizsgálati díj tízszerese a szülés :P
Én nem fizetek, csak azt írom, amit olvastam :)
Szerintem ne keverjük össze, hogy valakinek magándokija van, vagy nem.
Amennyibe nem, akkor ne fizet.
De a magánorvost én azért fizetem, hogy éjjel-nappal a rendelkezésemre álljon, válaszoljon a telefonjaimra, ha felhívom, mert valamit nem tudok és fizetem azért, hogy az ünnepi vacsorát is otthagyja és akórházba jöjjön, ha én szülök.
Ezért pénz jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!