Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a torkom, és 37,1 volt a...

Fáj a torkom, és 37,1 volt a lázam. Mit tegyek? Még nagyon picike,4 hetes, kimutatta a teszt, és igazi kora 2 hétkb ugye nem lessz baja?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Homeopátia mehet...

Stodal, TantumVerde pl.

De a 37,1 még hőemelkedésnek sem mondható, nemhogy láznak.

Igyál sok folyadékot, citromos teát, hagymateát és pihenj.

Én ennyi idősen voltam tüszősmandulás, 39 fokos lázzal. Semmi baj nem lett.

Most már a 40.hetet taposom, és szerencsére megint beteg lettem, torok és fejfájás...

2009. nov. 26. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem laz hanem csak hoemelkedes, semmi baja sem lesz. 38 at mondjak veszelyesnek, tehat ha 37,5 fole megy, menj el orvoshoz. A torokfajasodat es a gyulladast csillapitsd eszetlen mennyisegu forro mezes teaval, amennyit birsz, igyad, lemossa a bacikat.Szopogass pemetefu cukorkat, vagy Halls ot. Pihenj, ne menj dolgozni.
2009. nov. 26. 22:59
 3/5 anonim válasza:
Echinacea és c vitamin. A krisnásoknál lehet torokmézet kapni. Az biztonságos a gyereknek is.
2009. nov. 26. 22:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, holnap megyek orvoshoz, annyian mondták itt hgy veszélyes a láz mikor baba van, meg is sajnltam mert nehogy föntebb menjen .
2009. nov. 26. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Terhes nőknél általában magasabb kicsit a hőmérséklet.Hiszen ha vezettél hőgörbét,ott is láthattad hogy teherbe esésnél megemelkedik,és igy marad.Ez igy marad jó darabig,én kb 2 hete vettem észre,hogy visszaállt a normál hőm,most vagyok 15 hetes.Szóval emiatt ne aggódj!Én hársfateát iszom ilyenkor mézzel,és sok citrommal,és még a fokhagyma is sokat segit,illetve a sós vizes gargalizálás,ami elég rossz,visont hatásos.Jobbulást kivánok!15+4 hetes kismami
2009. nov. 27. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!