Hogyan vehetném fel a kapcsolatot a babámmal?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és szeretném meditáció útján felvenni a kapcsolatot a babámmal.Elég parázós vagyok és megnyugtatna, ha néha-néha tudnánk kommunikálni. Le lehet esetleg tölteni valahonnan valami zenét, könyvet, módszert?2013. dec. 26. 12:21
1/3 anonim válasza:
facebookon van egy olyan oldal hogy Kisbaba napló, ha jól tudom külön honlapjuk is van, ottan olvassgas, mert ő csináltatott magának ilyet vagy is járt ilyen helyre ahol ezt megtanulta, van külön cikkük is erről ha gondolod nézz fel az oldalukra vagy szívesen megkeresem neked és belinkelem.
2/3 anonim válasza:
Raffai: Lelki köldökzsinór című könyve nagyon jó, ők tartanak tanfolyamot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!