Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami baj van a babammal?

Valami baj van a babammal?

Figyelt kérdés

Kb. 2 honapja erzem eroteljesen,ahogy ficankol es azota figyeem a mozgsat.

Neten olyanokat olvastam,hogy fel orankent minimum 5 mozgas kell meg hasonlok.

Az en picim neha fel napig sem mozdul,maskor viszont 24 oran at porog szinte non-stop.

Ez akkor azt jelentheti,hogy baj van vele?

Elso baba es aggodom.

38 hkm

2013. okt. 31. 06:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha mozog nincs baj :) csak már igen kevés a helye neki is
2013. okt. 31. 06:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs baj!Erőteljes mozgások számát irja legtöbb helyen a net..

Akkor van ébren a picikéd mikor többet mozog..

Nyugi nincs baj!

5 gyermekes anyuka

2013. okt. 31. 06:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,megnyugtattatok :-))
2013. okt. 31. 06:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvasgass a neten baromságokat :) Kérdezd mega dokidat, és ilyen felesleges dolgok miatt ne aggódj, ne rontsd el a terhességedet. :)
2013. okt. 31. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy ne számolgassam a mozgásokat, mert bele fogok őrülni. Annyi a lényeg, hogy egy babának minden nap kell mozognia. Ha egy napig nem érzel semmit, akkor igyál meg valami cukrosat, az tuti felébreszti.
2013. okt. 31. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyugi nincs baj,az èn babám a frászt hozta rám rengetegszer.Nekem volt olyan hogy 1 teljes napig meg se mozdult,ugy mentem be a korházba ahol csináltak uht ès ctg-t.Mèg akkor se mozdult,a doki azt mondta valòszinü alszik ès majd fog mozogni.Nos másnap dèlelőtt 11-kor mozdult meg.

Nekem sokszor volt ilyen,ès itt vigyorog most is rám egy egèszsèges 7 hetes álombaba!!!

2013. okt. 31. 09:36
 7/7 Soluna ***** válasza:
Szia! Nyuuuugi! Van, hogy 12 órán keresztül semmi :) Ne izgulj helye sincs már mocorogni. Vagy csak pihen a szülésre. Én úgy szoktam ha éppen ideges vagyok emiatt, hogy balra fordulok (na előtte eszem valami édeset és rá 20 percre )elkezdem birizgálni a hasam. Általában a csoki nagyon bejön neki ;) 38 hetes kismama
2013. okt. 31. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!