Valami gond van az anatómiámmal? Irígykedve olvasom, hogy 15 hetes kismamik érzik a babát a köldök alatt valamivel.
Az első babámat a 20. hét második napján éreztem meg. A másodikat 15. hét 4. napján. Mindkettejük mozogtak már előtte, és sejtettem, de ezek voltak azok az időpontok, mikorra biztosara mondtam, hogy Ők azok!
A lányommal egy biztos rúgást, vagy ütést éreztem, míg a kicsi fiammal én is érztem ezeket a kapirgálásokat, és suhintásokat. Nem hiába, minél többedig gyereke, annál jobban tudja az anyuka, hogy ez akkor a baba vagy bélmozgás. :)
Az, hogy a védőnő ott keresi azért van, mert abban az időben, ahogy te most vagy, a leggyakrabban ott találni meg a szívhangot, mivel még lent van a baba. Ahogy telik az idő, menni fog feljebb is.
Én is első babás vagyok, mellső fali tapadással és a 18. héttől érzem biztosan, folyamatosan. előtte 1x-1x éreztem csak, de a 18. héttől folyamatosan és egyre erősebben érzem.
Az hogy meddig tart a méhed az függ a magasságodtól is. Aki magasabb annak lejebb van, aki alacsonyabb annak hamarabb a köldök felé ér.
Én nem vagyok sovány, kitapintani a köldökömig tudom a méhemet, de már felette is szoktam érezni néha mozgást, gondolom a csúcsa már feljebb van.
24 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!