Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal a terhesseg, akkor...

Nitókrisz kérdése:

Ha elhal a terhesseg, akkor megvaltozik a huvely szine?

Figyelt kérdés
Elnezest a kicsit hulyenek hangzo kerdesert :) de olvastam es tapasztaltam is, hogy terhesseg eseten a huvely, illetve az kisajkak szine megvaltozik. Ha ez a szin visszavalt kesobb rozsaszinre az normalis, vagy akkor elhalt a baba?
2013. dec. 25. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem vàltozott meg, pedig elvileg èl...
2013. dec. 25. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Terhességi tünet,a vérbőség miatt változik meg a színe.Ha elhal a baba és te nem veszed észre,mert nem indul be a normális vetélési folyamat,azt missed ab.-nak hívják,ennél a vetélési formánál csak akkor múlnak el a terhességi tünetek,amikor művi uton elveszik tőled a babát...(nekem első babámmal ilyen volt.nem hiszem,hogy gond lenne...Hány hetes vagy?
2013. dec. 27. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Kozben kiderult elhalt a terhesseg es megindult a veteles is. A kerdest azert tettem fel, mert az elejen feltunt, hogy mas szine volt, sotet, szinte lilas es amikor ellkezdtem verezni visszavalt rozsaszinre :( remenykedni probaltam, de sajnos hiaba. Feltehetoen reszleges mola terhesseg volt.

2013. dec. 28. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy ez történt veled.Mihamarabbi gyógyulást kívánok!!És sok kitartást, ne add fel!!
2014. jan. 4. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!