Mikor érdemes 4D-re menni? Tudtok Nyíregyházán helyet, ahová lehet menni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Mivel ilyen borsos ára van egyszer szeretnénk csak menni. Úgy tudom túl későn nem jó, mert nem fér bele egészben a képbe, viszont hamar sem jó. 18hetes vagyok, tegnap voltam sima dokinál, azt mondta, legközelebb már nem fog beleférni mindene egy képbe!2009. nov. 26. 19:42
1/6 anonim válasza:
szia, én kétszer voltam 4D ultrahangon, 18. és 28. héten. a 18. héten látszott egészben a baba, viszont akkor még nem annyira "élvezhető" a vonásai még nem kerekedtek ki. a következő terhességemnél csak a 28. héten fogok menni, mert igaz már egészben nem fér be a képbe, viszont az arcának a vonásait már akkor megmutatta. most már kint van 8 hónapja, de még mindig hasonlít arra a 28, heti 4D képre.
a másik kérdésedre nem tudom a választ sajnos, mert pest megyei vagyok.
2/6 anonim válasza:
SZia! Nyíregyházán dr Medve László rendelőjében van 4D, a honlapján rajta van az elérhetősége.
3/6 anonim válasza:
Szia! Azt, hogy mikor érdemes menni, nem tudom. Mi genetikai ellenőrzés céljából mentünk. Dr. Orosz-t ajánlanám. Én többször is voltam nála genetikai uh-on. Ha érdekel elérhetőség megírom szívesen.
4/6 anonim válasza:
Miis a Medve doki magánrendelőjébe megyünk 2 hét mulva.Azt mondják a felesége csinálja az ultrahangot,és nagyon kedves.Mi tel. egyeztettünk,és vizsgálstot is csinálnak nem csak babamozi.12000ft.
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok azt elfelejtettem,hogy mikor megyünk 26 hetes leszek
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
2009. nov. 28. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!