Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hónapos terhes vagyok kb....

1 hónapos terhes vagyok kb. és olyan sokat eszek, régen napi 3 zsömle reggeli helyett most megeszek 6-7 dbot. Normális ez?

Figyelt kérdés
2007. okt. 7. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Szia! Normális igen:-)

Én az első 3 hónapban 15 kilót híztam. Azóta havonta 1 kiló. Most 5 hónapos vagyok és már leáltam a zabálással. Nyugi, elmúlik. Tojd le a védőnőt! Sok sikert!

2007. okt. 7. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Próbálj többszor enni,kevesebbet,és laktató ételt.Aze´rt elsö 3 hónapban a 15kg az nagyon sok.25 hetes vagyok,és 13 kg van rajtam,de az is sok.Jo´tény ez nem a die´ta ideje.Egyél bármit amit megkívánsz,csak az e´dessel ba´nj csínja´n.Ez a nagy e´tva´gy tényleg csökkenni fog.Nálam ez hullám szerüen müködik.

Gratula a babához.

2007. okt. 8. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
hát az elso 3honapban 15kiló az kicsit sok,legalább is nem egésszen normális az biztos...en a 4honapig 5kilót hiztam fel és csak a hasamra ,pedig mindent ettem amit kivántam napi 2 reggeli ebéd,uzsi vacsi,+joghurtok,,,szóval a sok súly felszedése nem konkrét cél a terhesség alatt szerintem... egyél annyit amennyi jol esik de foleg egészséges vitaminban gazdag ételeket!
2007. okt. 8. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

ha 3 honap alatt 15kilot hízik valaki terhesség alatt az egyáltalán nem normális és nem is egészséges.ilyenkor már az orvos is leállít, és igaza is van.

ha joval éhesebb is vagy probáld inkább beiktatni tobbszor az egészséges kajákat,gyumolcs,zoldség,muzli,ilyesmi.

2007. okt. 8. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem is folyton ennem kellett az első 3 hónapban, mert félóránként olyan éhség tört rám, hogy majd össze estem! Gyakorlatilag másfél óránként ennem kellett! Ennek ellenére nem híztam csak kb 3-4 kilót, (most a 17 héten vagyok). Próbáltam gyümölccsel, müzliszelettel, teljes kiőrlésű kenyérrel, joghurttal csillapítni az éhséget.

Persze nem kell feltételnül ragaszkodni, a védőnő szerint ideális 10 kiló-hoz, egész terheségre számolva, de nem kell letojni amit mond!

Nem tesz jót a se neked se a gyereknek, ha 30 kilót hízol!

Ne éhezz, ne koplalj!

Egyél, csak figyelj oda, hoigy mit eszel!

2007. okt. 8. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
jó amit én híztam az se normális,mert én 6 hónapos várandós vagyok,és még mindig nem látszik rajtam.3 kilot híztam. a terhesség elött 80 voltam a terhesség ideje alatt lementem 70-re,és most vagyok 73 kg.ez a másik véglet. tényleg probálj sokszor keveset enni,mert nagyon nehéz lefogyni. én aggodtam az miatt,hogy keveset híztam és azt mondta a doki hogy örüljek neki.
2007. okt. 8. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

szia,

Csak óvatosan a zabálással, nem kell kettő helyett enni.

Én kb. 20 kg-t híztam a terhességem alatt. most 7 hetes a csajszim, de a zsírpárnákból még nem sok tűnt el. Nehéz megszabadulni a felszedett kilóktól. Arról nem is beszélve, ha megszületik a bébid nem lesz egy ruhadarabod sem amit fel tudnál venni, mert amit előtte hordtál az kicsi, amit meg aterhesség alatt az meg ugye kismama ruha, pocak nélkül hülyén néz ki benne az ember.

2007. okt. 8. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!