Kifordult köldököt le lehet ragasztani/takarni valamivel?
Talán sebtapasz.
Nekem szerencsére nem fordult ki, nagyon csúnyának találom én is az ilyet.
A munkahelyemen 25-28 fok van (elcseszett fűtésrendszer) és egy vékony pólónál többet nem viselek el magamon.
Nem szép látvány a kifordult köldök, máson se tartom annak, így magamon se. Ezért szeretném letapasztani, eltakarni valamivel.
nekem is kidundorodott a köldököm, de nekem nem látszódott át ruhán - még vékonyabban se.
próbáld meg melltartóbetéttel / vagy sminktörlő vattakoronggal befedni, és leocoplast-tal (vagy bármilyen bőrre tapadós sebragasztóval) odaragasztani azt a korongot. érdemes amúgy is melltartóbetétet venni, de a sminktörlő korong is általában minden csajszis háztartás része :)
"Szerintem teljesen átlagos dolog várandósan. Senkit sem érdekel."
Igen, gondolom ezért tették tegnap csak négyen szóvá, hogy "jéé, kezd kifordulni a köldököd". Gondolom véleményt a jólneveltségük miatt nem kaptam.
A bélgáz is természetes dolog, mégsem szeretne más osztozni benne.
Aki a kérdésre válaszolt, annak köszönöm. Aki nem, annak még egyszer, utoljára: NEKEM nem tetszik, máson se tetszett korábban, most saját magamon sem. Felesleges erről vitázni, ahogy a halászlé ízéről is, kinek tetszik, kinek nem. A kérdésem sem arra vonatkozott, hogy mit gondoljak róla.
Marad a sebtapasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!