Ez a borzalmas mellfeszülés és fájdalom az egész terhességet végig kíséri?
Szia!
Szoptatod a kicsit? Próbáld szopi után kézi fejővel lefejni a ciciket. Fagyasztóban 6 hónapig jó, de lesz időszak, hogy az eltárolt tejet is oda kell adnod a picinek (utazás, kevesebbet iszol-eszel, stb.) Sokáig feszit a cici, be is gyulladhat a tejcsatorna, az még fájdalmasabb. Ne idegeskedj! Nekem is ilyen volt, de inkább fejtem magam.
Üdv. 4 hónapos kicsilány anyukája
Szia! Nagyon együtt érzek veled!!!!
Én ugyanígy voltam vele!!!! Majd megőrültem.
Nekem segített, ha melltartóban aludtam. Próbáld ki, csak fontos, hogy kényelmes legyen a melltartó, lehetőleg 100% pamut, mert ilyenkor a bőr is érzékenyebb.
Aztán a 10. héten teljesen elmúlt!!!!! Kitartást!!!!
Szia!
Nem biztos, hogy végig így lesz. Nekem az elején borzalmasan feszült az egész, aztán csak a bimbók fájtak. Ez is megszünt kb a 16 héten. Most megint elkezdett feszülni (24 hét), bár már nem annyira, mint az elején. Sokaktól hallottam, hogy a terhesség idején gyakran csillapodik a feszülés, aztán egy idő után ismét elkezdi, majd megint abbamarad...
Szóval türelem, a hideg vizes borogatás nekem is jót tett, mivel én oldalt tudok aludni és hasonló érzésem volt/van mint neked, kispárnákkal támasztom ki magam. Próbáld ki és majd a pocaknál is így kell.
A csomókat lehet, érdemes volna megmutatni dokinak!
Szóval türelem és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!