Segítene valaki? Terhességi tesztről kérdeznék.
Szia! hát minden teszt útmutatójában le van irva hogy egy bizonyos idő elteltével a teszt továbbiakban nem értékelhető, ez általában 10-15 perc a legtöbbnél. Szerintem ismételj két nap múlva és figyeld az időt, és ha lejárt a megadott idő akkor dobd ki.
Egyébként nem kizárt hogy van valami alakulóban, csak még olyan kicsi hogy ilyen későn mutatkozott a csík. De tesztelj. Időn túl nem mérvadó!!!!
Sok sikert!!!
Én este néztem rá anno a reggel még negatívat mutató tesztemre. Akkor már ott volt a halvány 2.csík.
Na ez a halvány csík ma már két éves! :)
Nem kell megmutatni az orvosnak. Ha jókor mész már az uh-n is látni fogja hogy mi a helyzet.
De azért én a helyedben még tesztelnék egyet, mielőtt kiugrasz a bőrödből. Nehogy alaptalan legyen az örömöd. Nem bántásból írom, csak már csalódtam ilyen tesztekkel nagyon nagyokat. :-(
Milyen színű a csík? Amennyiben szürke vagy fehér akkor az csak szellem vagy száradási csík. Ha rozsaszín akkor van remény. tesztelj 2-3 nap múlva.
Nekem sajnos voltak időn túli pozitiv tesztjeim 2 hóónapja nem is egy, és rozsaszín volt... de nem voltam terhes sajnos még azóta sem sikerült. Remélem neked jót jelent.
A dokinak nem kell megmutasd a tesztedet, de ha odamész úgy hogy mégcsak pár napja késik (lehet hogy megvizsgál) de inkább hazaküld és azt mondja gyere vissza ha késik két hete.
Ha rendes dokid van akkor azért hogy megnyugodj meg fog vizsgálni, de nem igen fog látni semmit (max petezsákot) erre azért készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!