Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene valaki? Terhességi...

Segítene valaki? Terhességi tesztről kérdeznék.

Figyelt kérdés
Csináltam reggel egy terhességi tesztet mert késik a menstruációm.... annyira buzgó voltam, hogy mikor megcsináltam a tesztet nem vártam meg az öt percet és egyből telefonáltam a páromnak, hogy szerintem negatív de néhány órával később ránéztem és egyértelműen pozitívat jelez. Máskor is késett már de nem ennyit ezért nem tudom most mi a pontos eredmény. Órákkal később is a pontos eredmény mutatja??
2013. dec. 19. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Rá is van írva, hogy 5-10 percet kell várni a valós eredményig. Órákkal később nem érvényes. Tesztelj még egyet és kiderül, de várd ki a megfelelő időt.
2013. dec. 19. 13:54
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia! hát minden teszt útmutatójában le van irva hogy egy bizonyos idő elteltével a teszt továbbiakban nem értékelhető, ez általában 10-15 perc a legtöbbnél. Szerintem ismételj két nap múlva és figyeld az időt, és ha lejárt a megadott idő akkor dobd ki.

Egyébként nem kizárt hogy van valami alakulóban, csak még olyan kicsi hogy ilyen későn mutatkozott a csík. De tesztelj. Időn túl nem mérvadó!!!!

Sok sikert!!!

2013. dec. 19. 13:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én este néztem rá anno a reggel még negatívat mutató tesztemre. Akkor már ott volt a halvány 2.csík.

Na ez a halvány csík ma már két éves! :)

2013. dec. 19. 13:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Atya ég.. akkor lehet, hogy pozitív??? :O :D egyébként ha órákkal később nem érvényes akkor, hogy lehet megmutatni az orvosnak a tesztet vagy nem is szükséges?
2013. dec. 19. 13:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szintén mint a 3-as. Reggel negatív, délután mikor ismét ránéztem 2 csík volt rajta. Már lassan 3 éve ennek és a teszten még mindig látszik a 2 csík.
2013. dec. 19. 13:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Èn ugyanígy jàrtam 3 nap egymàs utàn sokkal kèsöbb lett kèt csík... azóta 18 hetes a màsodik kispasim (mèg pocaklakó)
2013. dec. 19. 13:59
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... :)
2013. dec. 19. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megmutatni az orvosnak. Ha jókor mész már az uh-n is látni fogja hogy mi a helyzet.

De azért én a helyedben még tesztelnék egyet, mielőtt kiugrasz a bőrödből. Nehogy alaptalan legyen az örömöd. Nem bántásból írom, csak már csalódtam ilyen tesztekkel nagyon nagyokat. :-(

2013. dec. 19. 14:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Milyen színű a csík? Amennyiben szürke vagy fehér akkor az csak szellem vagy száradási csík. Ha rozsaszín akkor van remény. tesztelj 2-3 nap múlva.

Nekem sajnos voltak időn túli pozitiv tesztjeim 2 hóónapja nem is egy, és rozsaszín volt... de nem voltam terhes sajnos még azóta sem sikerült. Remélem neked jót jelent.

2013. dec. 19. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:

A dokinak nem kell megmutasd a tesztedet, de ha odamész úgy hogy mégcsak pár napja késik (lehet hogy megvizsgál) de inkább hazaküld és azt mondja gyere vissza ha késik két hete.

Ha rendes dokid van akkor azért hogy megnyugodj meg fog vizsgálni, de nem igen fog látni semmit (max petezsákot) erre azért készülj fel.

2013. dec. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!