Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mit mondott a doki a...

Kinek mit mondott a doki a terhesség alatti szexről?

Figyelt kérdés
Állítólag első trimeszterben nem szabad, nekem legalábbis ezt mondták. Így van? És utána??
2013. dec. 19. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amíg nincs gond, addig szabad. Első terhességem alatt végig szexeltünk, mert nem volt semmi gond. Másodikkal a 6.héten bevéreztem (nem szex miatt), onnantól nem lehetett, csak a szülés utáni 6.héttől, kontroll után.
2013. dec. 19. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Én hatodik héten bevéreztem, ezért eltiltottak tőle, aztán meg sokat görcsöltem és keményedtem, így kizárt dolog volt utána a szex. Normál, problémamentes terhességnél nincs gond belőle. Azt azonban tudnod kell, hogy orgazmus hatására oxitocin szabadul fel a szervezetedben, ami nagyon erős méhösszehúzó.32 hkm
2013. dec. 19. 11:17
 3/13 A kérdező kommentje:
hát. nem nyugodtam meg :) amíg nincs gond addig lehet...hát akkor inkább nem is hogy megelőzzem a gondot :)) de a 12. hét után tuti hogy nem fogom kordában tudni tartani a férjem :)
2013. dec. 19. 11:20
 4/13 anonim ***** válasza:
A gond alatt a vérzést és erős görcsöt értjük. A szextől nem lesz semmi gond. Annyi van csak, hogy nem kell nagyon vadulni. Ennyi.
2013. dec. 19. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha problémamentes a terhesség, akkor az első pillanattól az utolsóig szabad, mindaddig, amíg nem érzed azt, hogy bármi nem OK!

Ha probléma van (görcsök, vérzés...), akkor addig ne, amíg doki nem látott, utána pedig a doki utasítása alapján!

Ha volt olyan előzmény (pl. korábbi vetélés), akkor meg kell kérdezni a dokit...

2013. dec. 19. 11:36
 6/13 anonim ***** válasza:

És még annyit: ha a doki nem tiltott el... és hányinger, ilyesmi nem akadályoz, akkor nyugodtan...

A 12. hét után meg nem a férjedet kell majd kordában tartani, hanem téged! :D

2013. dec. 19. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ki az, aki ezt mondta? Mert ha nem az orvos, akkor nem kell figyelembe venni. Egészséges terhesség esetén teljesen nyugodtan lehet szexelni, a durvaságokat kell csak kerülni. Ha a doki nem tiltott el tőle, vagy nincs panaszod mint barnázás vérzés, akkor teljességgel nyugodtan lehet egész végig szexelni.
2013. dec. 19. 12:40
 8/13 A kérdező kommentje:

doki mondta. azután hogy megvizsgált, de nem volt olyan előzmény ami alapján ezt mondhatta, csak mondta, hogy ha lehet az első trimeszterben kerüljük a házas életet :)

Hát, már csak két hetem van. Utána akkor - nem túl durván - de engedek majd :)

2013. dec. 19. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem soha semmit nem mondott a szexről az orvos, hogy bármikor is tilos lenne, ha minden rendben van.

Szóval mi az első, második és harmadik trimeszterben is voltunk együtt.

Akkor tilos, ha van rá ok. Tehát valami gond van a kismamával. Egyébként nem tilos.

2013. dec. 19. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor mondták, hogy nem kellene, mikor bevéreztem, ill. renderesen véreztem. Ha a baba menni akar, akkor megy. Ha meg nem akar, nem fog neki ártani, ha összebújtok. Nyilván azért nem ilyenkor kell a legdurvábbnak lenni.
2013. dec. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!