Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babám 7 hetes (már megszület...

A babám 7 hetes (már megszületett) és nem kakált tegnap egész nap, volt már ilyen máskor is, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoktam tornáztatni kajcsi elött(szoptatom),és natur köménymag teát szokott inni,ha szomjas,meg baba vizet. Mennyi székletnek kéne naponta lenni? Nagy baj,ha nem kakált tegnap? El vagyok keseredve.
2008. júl. 14. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok a babádhoz! Irigyellek :)

Ez itt a 'terhesség' rovat, szerintem kevesebben értenek itt a babákhoz, van egy olyan rovat, hogy 'Babák', ott biztosan több választ tudnak majd adni, meg jobbakat is..

Sok boldogságot nektek! :)

2008. júl. 14. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha szopizik akkor előfordulhat, hogy nincs minden nap széklete, sőt előfordulhat hogy pár napig nincs ne ijedj meg.
2008. júl. 14. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Kizárólag szoptatott babánál előfordulhat az is, hogy 4-5 napig nincs széklete. Ez nem gond, ha egyébként jó a közérzete és pisis pelus van elég. Gond akkor van, ha a hasa is fáj miatta. De nekem úgy tűnik, Nálatok ilyennel nincs gond.
2008. júl. 14. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamat ha 3 napig nem volt széklete, sajnos végbélben lázmérőzni kellett. A védőnő tanácsára csináltam, nem magamtól, de látni kellett volna a kis pofiján, milyen elégedetten tette a "dolgát". Ha később már iszik rostos levet, meg eszik rostban gazdag ételeket, az majd megmozgatja a bélrendszerét, de addig... Sajnos meg kell tenni értük, és nem fájdalmas.
2008. júl. 14. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!