35 hetes vagyok, de olyan kicsi a hasam, mintha 5 honapos terhes lennék. De mért? Annyira kellemetlen. Azt nem akarom elhinni, h nem függ a pocaktol a baba mérete? Szeretném, ha legalább 3kg-os lenne. Igy van rá esély?
A csípődtől, testalkatodtól függ. Tud úgy helyezkedni a baba, hogy szinte nem is látszik, és tud úgy is, hogy úgy néz ki az anya, mint aki lenyelt egy görögdinnyét.
Én már láttam 155 centis, 50kgos anyát szülés előtt 1 héttel, nem mondtam meg, hogy terhes...
Ez ne frusztráljon, a baba attól még fejlett, egészséges és bőven eleht 3 kg felett is.
Szia!
Amikor 36. héten elkezdtem NST-re járni, kétszer is megkérdezték, biztos, hogy kell, mert nem nagyon volt hasam.
Én 164 cm és 74 kg-mal mentem szülni és 56-ról indultam súlyilag a popsim és a combom volt nagy. Végül a kiírt napnál hamarabb született meg a lánykám 3600 g és 56 cm-rel. Mindenki azt kérdezte, hogy hol volt bent a baba, mert tényleg alig volt hasam:)!
Most a kistesóval pont fordítva vagyok, még csak 19 hetes vagyok és mintha már 6 hónaposak lennénk, nagyon nagy most a hasam, pedig a babát kisebbre becsülik minden egyes ultrahangon az átlaghoz képest.
Ja és most 59 kg-val kezdtem a terhességet és 64 vagyok cipőstől felöltözve, itt most nem hízok mint állat:)!
Üdv egy 18 hónapos kislány anyukája aki 19 hetes kismama is.
Ne aggódj, tényleg nem függ ettől a baba mérete. Nálam ugyanez volt. 158 cm vagyok,(54 kg) 68 kg-mal szültem, még 8. hónapban is simán letagadhattam volna, annyira nem volt pocakom és a végére sem lett nagy. 3300 gr, 54 cm gyönyörű kisfiút szültem.
Most a másodikat várom, 30 hetesen (63 kg) sincs pocakom, úgy nézek ki, mint aki kicsit meghízott. De én is jobban örülnék, ha pocakra híznék és nem fenékre:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!