-kauf- kérdése:
23 hetes kismamák mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
159 cm és 61 kg voltam a teherbeeséskor eddig 2,5 kilót híztam.A védönöm piszkál miatta peddig megfelelően eszem.2013. dec. 18. 17:09
11/17 anonim válasza:
huuu az komoly utolsó. Hogy csinálod? odafigylesz az evésre? fogytál az elején?
12/17 anonim válasza:
Szerdán töltöttem a 23.-dik hetet. eddig 13 kiló jött fel :/ Első terhességnél 9 hónap alatt volt ennyi összesen.
13/17 anonim válasza:
Ez a 2,5 kiló egyáltalán nem kevés. Eddig a babádnak szinte alig volt súlya, mitől híztál volna? Majd csak mostantól fogsz igazán hízni.
14/17 anonim válasza:
10-es vagyok. Kedves 11-es válaszoló, ez nálam nagyrészt genetika, de sajnos az étkezéseimre is oda kell figyelnem, mert terhességi cukorbetegségem van. E két dolog miatt nem híztam szinte semmit még.
15/17 anonim válasza:
22+4 hkm vagyok és eddig 6,5 kg-t híztam... én ezt azért sokallom, mert mind a seggemen meg a combomon van... élvezet lesz leadni... pedig már leakadtam a kóláról is meg a csokiról is... mér csak a kesudiót kellene abbahagyni... de muszáj rágcsálnom...
16/17 anonim válasza:
Én a 4. héten befejeztem a kesudiót, nézd meg mennyi kalória van benne - ennél nem kell semmi meggyőzőbb :)
17/17 anonim válasza:
Második terhességem, eddig mínusz 1 kilónál tartok. Megnéztem az első terhességemnél is csak a 28. héttől kezdtem hízni, de a 41. hétre így is feljött 13 kiló. Ne foglalkozz a védőnővel,nem egyforma ütemben hízunk, nem lehet róla olyan táblázatot készíteni ami mindenkire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!