Más kismamánál is jelentkezett étvágytalanság?
szia nekem az elején volt ez olyan 10-12 hetesen de hamar elmúlt!
boldog babavárást
Próbálj tejet inni, nekem az vált be émelygésre.
És egyél nyugodtan a megszokottnál többet abból, amit kívánsz, ne eröltesd, ami nem esik jól.
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Nincs étvágyam,szinte 3 cikk mandarint is erőltetek a torkomon le...nagyon rosszul vagyok,amunt felébredek kezdődik az émelygés,a hányinger és az öklendezés, de hányni még nem hánytam.. De nagyon kivagyok!:( ma egy fél szelet lekváros piskotatekercset birtam megenni,de a harmadik falat utan mar szenvedtem..
Olyan szinten gyenge vagyok hogy egesznap az ágyat nyomom..
Helena
6 hetes km
Én is pontosan így vagyok másfél hete kezdődött.Àllandóan hányingerem van,öklendezem de hányni nem tudok
max egy kis savat.Ma az erőlködéstől már véres volt a sav ami kijött.A kajátòl undorodom most krumplipürét készítek hátha jòl fog esni.Kitartást mindenkinek majd csak túlleszünk ezen az időszakon.8 hkm
Nekem hasonló volt, kb. 8-13, hétig. Én főleg este voltam rosszul, de sosem hánytam.
Próbáltam a reggeli órákban, amikor jobban éreztem magam, enni olyat amit éppen megkívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!