Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamánál is jelentkezett...

Más kismamánál is jelentkezett étvágytalanság?

Figyelt kérdés
Nagyon keveset eszek egész nap. Inkább csak levest azt is iszom..amit eddig szerettem,nem kell..folyton émelygek, néha öklendezem de nem hányok...meddig tarthat ez?
2013. dec. 17. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:

szia nekem az elején volt ez olyan 10-12 hetesen de hamar elmúlt!

boldog babavárást

2013. dec. 17. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Próbálj tejet inni, nekem az vált be émelygésre.

És egyél nyugodtan a megszokottnál többet abból, amit kívánsz, ne eröltesd, ami nem esik jól.

2013. dec. 17. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia :) Én nem tudtam sokat enni 5.hét-töl a 13.-ig Hánytam és hányingerem volt egész nap,csak levest ettem. De ez már elmúlt. Most vagyok abban az időszakban,hogy egyik nap egész nap eszem, másik napon pedig alig. :)
2013. dec. 17. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem :) Még ha émelyegtem is mindig valami rágcsával tompítottam.
2013. dec. 17. 21:41
 5/8 Sandra way válasza:

Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Nincs étvágyam,szinte 3 cikk mandarint is erőltetek a torkomon le...nagyon rosszul vagyok,amunt felébredek kezdődik az émelygés,a hányinger és az öklendezés, de hányni még nem hánytam.. De nagyon kivagyok!:( ma egy fél szelet lekváros piskotatekercset birtam megenni,de a harmadik falat utan mar szenvedtem..

Olyan szinten gyenge vagyok hogy egesznap az ágyat nyomom..

Helena

6 hetes km

2013. dec. 17. 22:01
 6/8 anonim válasza:

Én is pontosan így vagyok másfél hete kezdődött.Àllandóan hányingerem van,öklendezem de hányni nem tudok

max egy kis savat.Ma az erőlködéstől már véres volt a sav ami kijött.A kajátòl undorodom most krumplipürét készítek hátha jòl fog esni.Kitartást mindenkinek majd csak túlleszünk ezen az időszakon.8 hkm

2013. dec. 18. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt, kb. 8-13, hétig. Én főleg este voltam rosszul, de sosem hánytam.

Próbáltam a reggeli órákban, amikor jobban éreztem magam, enni olyat amit éppen megkívántam.

2013. dec. 18. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Húú, de még milyen étvágytalanság. Volt, hogy egész nap egy joghurtot ettem, csak nekem mellette iszonyat hányingerem is volt, és sokszor hánytam is, néha már epét. Semmi nem ment le a torkomon. 20.hétig voltam így. Kislányom született. Most 14 hetes vagyok, és ugyanígy kezdődött ez a terhességem is, de kb 11.hétig tartott, most csak néha vannak rosszabb napjaim. A nemét még nem tudom. Kitartás
2013. dec. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!